Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusba lehet engem...

Milyen stílusba lehet engem sorolni?

Figyelt kérdés

felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

alsók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ruha:

[link]

cipők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek közül a cuccok közül hasonlók vannak nekem,nem tudom,hogy hová lehet sorolni engem,a zenei ízlésem a-z ig minden ami megfog..Én úgy vettem észre nincs kifejezetten stílusom,mondhatni extrém vagyok és kész..szerinted?

2010. máj. 16. 17:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz:D legalább nem álltál be a sorba ennyi idősen se:D mondjuk én se fogok, nekem sincs már messze az a kor :P
2010. máj. 17. 12:34
 32/46 anonim ***** válasza:
a cicafülespulcsi érdeklődő vagyok. szerintem ezzel nincs semmibaj mondjuk én 15 éves fejjel mondom ezt:P és szerintem ugy öltözködsz ahogy szeretnél és nekem nagyon tetszenek ezek a cuccok(:
2010. máj. 17. 13:43
 33/46 A kérdező kommentje:

én tíz évvel ezelőtt is azt mondtam,hogy nem fogok megváltozni! :DDD és lám,ugyanolyan kreatív öltözködési szokásaim vannak..egyetlen dolog:gyűűűűlölöm a csőnadrágokat és répagatyákat!Teljesen kiborít!!!Mikor én 15 voltam,olyan ciki volt,hogy csak na!És csak a legalja ósdi bizományikban lehetett kapni papagájszínekben,hatalmas üleppel.. XDDD nekem pont ez jut eszembe ezekről a csöves gatyákról..pfujj..

persze nem szoktam az embereket a ruha miatt kfitizálni,mert nem tudhatod,ki van a ruhában,én magát a ruhát kritizálom,és általában a feltalálóját szidom! XP

amúgy nem nézek ki nagyon öregnek,mindíg elkérik a személyimet,ha cigit veszek,én meg csak röhögök ilyenkor egy nagyot! :DDD én ilyen későn érő típus vagyok..meg hát tipikus vízöntő..

2010. máj. 17. 13:56
 34/46 anonim ***** válasza:
Nah lol, én is vízöntő vagyok:DDDD Mind bolondok vagyunk ^^:D
2010. máj. 17. 14:13
 35/46 A kérdező kommentje:

na tessék!Mégsem olyan hülyeség ez a horoszpókosdi! XD

kaptál tőlem felpontozgatást,meg a "cicafülű" 15 éves lány is! :D

2010. máj. 17. 14:19
 36/46 anonim ***** válasza:
köszi:D bár mivel mindig beírok az ilyen kérdésekre, mint a "melyik a legszebb konzerv cipő", ezért úgyis 100x annyi lepontozást kapok mint fel :DDD (általában nem magasztalni szoktam őket:D)
2010. máj. 17. 14:25
 37/46 A kérdező kommentje:
én acélbetétes tornacipőt akarok!! :D mekkora lenne már!Kiszedném a bakancsból,és valahogy felraknám egy egyszerű fekete-fehér tornacsukára! XDés egy ezüst szalag lenne a fűzője,a talpa szélét meg ezüst lakkfilccel átkenném! :D jáááááj..tudom,elmebeteg vagyok..
2010. máj. 17. 14:36
 38/46 anonim ***** válasza:
05:22es vagyok. Végül is így másodszorra megnézve, vannak olyanok amik tetszenek. PL. nekem is bejön a cicafüles pulcsi meg a szoknyák, csak azok a cipők.. de hát ugye nem lehet egy az ízlése mindenkinek. :) Ja amúgy én is vízöntő vagyok. :D
2010. máj. 17. 15:14
 39/46 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy te magad, a személyed kretén, hanem, hogy a stílusod ezek a képek alapján elég nevetséges, összevissza, és ezáltal tartom kreténnek. Nem bunkózásból írtam, hanem mert (gondolom én) az őszinte véleményre voltál kíváncsi, az enyém pedig ez.
2010. máj. 17. 15:23
 40/46 A kérdező kommentje:

köszönöm,én is így értettem,hogy köszönöm hogy "kretén" vagyok,nem magamra,hanem az öltözködésemre! :D Ennyitől ugyanis nem lehetnék kreténnek pecsételve,hisz ezek csak ruhák,nem befolyásolják a viselője belső tulajdonságait! :)

De nem probléma ,ha nem tetszik senkinek,(tisztelet a kivételnek) mert attól még ugyanúgy hordani fogok hasonlókat..Csak kiváncsi voltam a véleményekre,mivel szerintem itt eddig elég szolíd ruhákat láttam,gondoltam megmutatom mit hordok..s mivel nincs stílusom,kiváncsi voltam mégis minek néz egy átlagos itteni válaszoló.. :)))

2010. máj. 17. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!