Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan rejtsem el hogy szőrős...

Hogyan rejtsem el hogy szőrős a lábam?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet hogy hétfőn szóbrli nyelvvizsgázok és csak rá egy hétre van időpontom kozmetikushoz gyantázásra.Sajnos korábbi időpont nincs.Nyelvvizsgára egy rövid szoknyába terveztem menni.Szerintetek egy sötét kékes ruhához gáz egy fekete nejlonharisnya?

El tudja a fekete harisnya rejteni a lábszőrömet?

2017. máj. 17. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

#6 úristen, szerinted attól nő a nő, hogy szoknyát vesz fel? Képzeld, én nadrágban nyelvvizsgáztam, és érettségiztem, és senkit nem érdekelt, hogy szoknya vagy nadrág. Amúgy is, szerinted amikor már a harmincadik vizsgázó jön, a vizsgáztatónak van annyi energiája még, hogy elemezgesse a vizsgázó lábát, amit amúgy se fog később látni, mert ülni fog?

Egyébként van vastagabb fekete harisnya (ilyen: [link] ezen nem fog átlátszani. Ez nem a téli harisnya mielőtt valaki félreértené.

2017. máj. 17. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:

rossz a linked

2017. máj. 17. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:

köszi!

[link]

2017. máj. 17. 20:33
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

azért csak halkan megsúgom neked, hogy ez a fajta vastag harisnya nevetséges ilyenkor, mert vastag, és hétfőre meleg mond

ez olyan, mintha 20 fokba valaki csizmát hordana

2017. máj. 17. 20:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Most nevetséges vagy sem amit egyik hozzászóló linkelt harisnyát ez van. Kapott ötleteket hogy hogy tüntesse el a lábáról a szőrt,valamit valamiért! Ha nem akarja a lábáról leszedni tegye nevetségessé magát! Illetve egyéni szoc probléma szerintem h melege lenne e harisnyába, vagy nadrágba.
2017. máj. 18. 07:32
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

8,11, mert a nadrag eleve ferfi ruhadarab csupan mint sokminden mast lenyultatok tolunk fiuktol!

Azert mert noinek nevezed attol meg ferfi ruha marad!

11! Arrol senki sem tehet , hogy proli Vagy es nem tudsz alkalomhoz illoen megjelenni....

Szerintem te meg szinhazba is bakancsba mesz.

2017. máj. 18. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Sötét színű harisnyát vegyél. Csak akkor látszik át ha közelről vizsgálgatja valaki a lábad. Nekem a fekete nylon harisnya is el tudja takarni, de ha sűrű akkor egy kicsit vastagabbat válassz.
2017. máj. 18. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem tudod elrejteni. A harisnyán keresztül látszanak a szőrszálaid. Bár ez attól is függ, hogy mekkora. Vegyél fel nadrágot, vagy borotváld le. Ha leborotválod, az jövőhétre vissza fog nőni.
2017. máj. 18. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha leborotválod a lábad, akkor visszanő a kozmetikusig. Vagy nadrág.

A 6. válaszoló meg gondolom még hírből sem hallott a nadrágkosztümről, de a helyesírását elnézve, nem is csodálom, hogy mozogna olyan körökben, ahol ilyet hordanak...

2017. máj. 19. 13:15
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Es a nadragkosztum az nem a ferfi oltonyrol lett koppintva?

Es eppen ezert nem is jarok olyan helyekre ahol ezt viselik a nok mert nem birom a homarokat!

Semmi noiesseg nincs benne maximum a melegek preferaljak kedves utolso akik utaljak a noies megjelenest!

Nem tudom mi a gond a helyesirasommal, megertetted mit akartam mondani , nem??

2017. máj. 19. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!