Hogyan rejtsem el hogy szőrős a lábam?
Az a nagy helyzet hogy hétfőn szóbrli nyelvvizsgázok és csak rá egy hétre van időpontom kozmetikushoz gyantázásra.Sajnos korábbi időpont nincs.Nyelvvizsgára egy rövid szoknyába terveztem menni.Szerintetek egy sötét kékes ruhához gáz egy fekete nejlonharisnya?
El tudja a fekete harisnya rejteni a lábszőrömet?
jaj, komolyan, mintha csak a kozmetikus létezne.
vegyél szőrtelenítő krémet valamelyik drogériában és krémmel szőrteleníts le. egy hét alatt meg simán megnő a szőr, mire kozmetikushoz mész.
ne légy már ennyire merev.
(ha nagy a szőröd azt már annyira nem biztos, hogy elfedi a sötét színű harisnya)
Miért nem borotválod le? Én sose járok ezért kozmetikushoz, fél óra alatt kész vagyok vele.
Sima nylonharisnya nem fedi el a szőrt.
Epillatorrol meg nem hallottal, vagy lusta Vagy?
En azt hasznalom es kb ket hetig nem noll ki utanna.
Elso! Komolyan nadragba mennel?? Elegge illetlenseg ilyen alkalomra ferfinek oltozni..
Epilátort lehet 5-6 ezerért is venni, egyszeri beruházás és évekig lehet használni. A kozmetikusi gyantázás meg garantálom, hogy jóval többe kerül úgy összességében!
Tudod, egy harisnyával se fogja tudni elrejteni a lábát. Téli vastagabb nejlonharisnya meg 20 fokban igen nevetséges lesz! Mondjuk a nadrág is, mert az meg melegít.
És ahogy nézem a hétfői előrejelzést, akkor 24 fok lesz, és akkor már szerintem harisnya se kéne. :)
Egy 5-6 száz forintos szőrtelenítő krém nem fogja a kérdezőt földhöz vágni, rákeni a lábára, 5 perc lemossa és kész. Nem kell nyávogni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!