1/7 anonim válasza:
Igen.Csak azért nincs még mindenkin mert drága.Énis gondolkodtam rajta hogy veszek.:)
2/7 anonim válasza:
Ha divat, ha nem nekem nagyon tetszik, feldobja a ruhákat. Én is agyaltam rajta, hogy veszek, de eddig nem találtam még olyat, ami színben passzolna a bőrkabimhoz. :(
4/7 A kérdező kommentje:
#1 Én műszőrmére gondoltam a bőrkabimhoz, az igazi nekem is nagyon drága lenne. Én most Jófogáson nézegetek, hátha szerencsém lesz.
2016. szept. 27. 07:07
5/7 A kérdező kommentje:
Ja meg kiegészíteném magam azzal, hogy eredetit nem is húznék, én nem "járulnék hozzá" egy állatka megkínzásához sem.
2016. szept. 27. 07:11
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne Jófogáson hanem Gardrobcsere.hu-n keress.Amúgy én is úgy vagyok vele mint te ,soha nem vennék fel igazi bőrt/szörmét.De még a műszőrme kabát is 12.000 ft körül van.Azért szerintem az is drága főleg hogy igazából nem sokat melegít inkább csak amolyan divatból lehet hordani,szerintem. #1 vagyok :)
7/7 anonim válasza:
Műszőrme mellény is 12.000 ft körül van.* #6 #1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!