Szerintetek mi legyen?
Vettem egy farmer mellényt, amire szeretnék eggyütteses felvarrókat varrni, amiket én rendelek netről, olyan együttesekét amiket szeretek és hallgatok.
Eddig minden rendben lenne, csak, hogy a baj ott kezdődik, hogy van egy haverom akinek már van ilyen felvarrós mellénye és neki a hátán levő legnagyobb felvarró ugyanazt az eggyüttest jelzi, mint amit én is szeretnék legnagyobba felvarni(Amon Amarth), ha most énis felvarrok egy olyat(a minta persze nem lenne ugyanaz, de az eggyüttes igen), akkor megmondja, hogy utánozom, vagy, ha ő nem is mondaná azt(mert ismer és tudja, hogy szeretem nagyon azt az eggyüttest), de a többiek, akikkel kb. ismerősi szinten vagyok, egész biztos, hogy a hátam mögött azt mondanák, hogy utánzom a haveromat(mert, ugye neki jóval hamarabb volt, évekkel). Szóval nem tudom mi legyen, rakhatnék, egy másik eggyüttest(Ensiferum), de az csak a második a sorban a kedvenceim közt és tudom, hogy nem az érdemelné a legnagyobb helyet a mellényemen és nem is ismerem olyan nagyon mélyen, mint az Amon Amarthot.
Szerintetek mi legyen? :/ Előre is köszi az értelmes válaszokat!
20F
Tudod, madarat tolláról...
Figyelj, ilyenkor az a legtisztább, ha megkérdezed az illető havert, hogy mennyire zavarná, ha... a többieket meg szard le. A legrosszabb, ami történhet, hogy a haverod azt mondja, ne csináld.
Amúgy meg van még néhány opciód... pl. a kedvenc bandád felvarróját rakhatod a szíved fölé. Ha van hímezni tudó ismerősöd (barátnő? nagyi?) az egésznek a hátára lehet kedvenc idézetet, dalszövegrészletet hímeztetni vele, rögtön kevésbé hasonlít és személyesebb. Akár még néhány non-figuratív dizájnelemet is hímeztethetsz hozzá, ami megjelenik a mellényed elején is. Hmmm? :)
Elég oda egy "g" betű is.
Talán próbáld meg így: együttes. ;)
Kedves 3 as!
Köszi a tippet, de a szívem fölötti hely már foglalt egy különleges magyar eggyüttesnek, a Dalriadának :)
Szerintem is az lesz, hogy megkérdem és aztán lesz ami lesz, a többieket meg leszarom, azok még csak nem is haverok, nem véletlenül írtam "ismerősöket" :)...
Barátnőm jelenleg nincs(csajok lehet jelentkezni :P) de a nagyit lehet megkérem majd, hogy egy-két kedvenc soromat hímezze fel valahová:))
Többieknek: az íráshibákért elnézést, nem veszem zokon, ha kijavítasz, neked is ment a "like"
és igen 20 vagyok, hol ezzel a gond?? vagy mi olyan hihetetlen ebben? :)) csak nem 14 évesen kellene mellényt csináljak?Régebb is csinálhattam volna, igen, amint említettem, a haveromnak már amióta ismerem, évek óta van, engem sose vonzott, nem is érdekelt különösebben, mindig csak a pólóim voltak együttesesek...most viszont valamiért megfogott és nekem is megtetszett, nem tudom miért...csak úgy jött :D
Szerintem szard le, mit gondolnak az ismerőseid, azt csinálsz, amit akarsz. Ha úgy tetszik, olyan lesz. Biztos vannak még páran, akik mellényén az Amon Amarth foglalja el a legnagyobb helyett, de őket sem utánozod ezzel :D
Dec. 6-án meg krv@nagyot bulizunk a Barba Negrában! :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!