Milyen női órát tudnátok ajánlani 50-60 ezer között? Elegáns és szép legyen. Adidas, Joop, stb. divatórákat nem akarok. Nem digitális kell, rendes kör alakú mechanikus legyen.
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 11:03
1/5 anonim válasza:
nézd meg a cluse órákat, szerintem szépek.
2/5 anonim válasza:
A mechanikus órákat minden nap fel kell húzni, hogy a szerkezetben lévő szalagrugót megfeszítsd, ami működteti az órát. Biztos ilyet akarsz? Ma már nem sokat gyártanak, és azok drágábbak, mint amennyi pénzed van rá. Vaterán nézelődhetsz, ott ennyiért nagyon jó kis mechanikusakat lehet szerezni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem mechanikusra, hanem kvarc analógra gondolt a kérdező. Fossilt, Daniel Wellingtont nézegetnék a helyedben, ha meg érdekelnek az órák, akkor Seikot, esetleg Doxát.
4/5 A kérdező kommentje:
Automatára gondoltam.
2016. szept. 4. 14:59
5/5 anonim válasza:
Női automata óra sokkal kevesebb van, mint férfi. Anyukámnak nemrég kerestem automatát ebben az árkategóriában, nem nagyon találtam. Orientek között van esélyed találni, de a Seiko, Certina, Tissot vonal már jóval drágább (100-120 fölött). Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!