Milyen legyen a szalagavató ruhám?
nekem pont ellenkező okból kellene pántos, de én se nagyon találtam szépet :/
mondjuk ezek nem olyan rosszak:
ennél meg lehet a sokféle díszítés fölül jól állna neked, mint vékony lánynak
én alternatívaként arra gondoltam, hogy keresek egy pánt nélküli ruhát és valami elasztikus anyagból varrok rá egy átlátszó, csipkés felsőrészt. nem tudom mennyire fog működni, de én lehet azt fogom csinálni ha nem találok szép pántosat. :)
Köszi a linkeket, de sajnos ezek sem tetszenek. :/
Én a félvállasokat néztem még, nem tudom, ezek mennyire állnának rajtam borzasztóan. Majd belevarratok valami push up-ot, vagy nem tudom... A kulcscsontomat meg eltakarom egy nyaklánccal.
Én félvállasakból ezeket néztem, bár ezek sem az igaziak, mint a pántnélküliek:
A legjobb szerintem az, ha elmész egy szalonba és próbálsz! :)
Én ma voltam, kiválasztottam kb 10 ruhát, amiben láttam fantiziát, majd felpróbálva az maradt, ami talán a legkevésbé tetszett a válfán. :) Az eladónők rendkívül segítőkészek voltak, előttem volt egy lány, akinek halvány lila gőze sem volt arról, hogy milyet szeretne, de az eladónők segítettek neki mindenben! Hogy az ő alakjához mi illik, satöbbisatöbbi. :)
Ui.:Nekem sincsen nagy mellem, viszont az eladónő mondta, hogy a legtöbb ruhában elég jó pushup van, így műtétre sincs szükség ..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!