Honnan vegyek eddzsi szalagavatóruhát, ami nem olyan ronda, mint az összes többi? :*{{{
a szalagavatóruhák rondák like if u agree
de amúgy tényleg, az a baj, hogy nagyon nem tetszik ez a fodrosbuggyoshabosbabos sztori, önszántamból soha nem vennék fel ilyesmit, meg milyen már, hogy Muszáj ráadásul fehérnek lennie. most nem izèlni akarok, hogy ,,,,,im not liek othre gerls,,,, csak úgy vagyok vele, hogy ha már muszáj végigszenvednem azt a szart bájvigyorral a pofámon, akkor legalább legyen rajtam valami olyasmi, ami tetszik. szóval az a kérdés, hogy honnan szedhetnék valami ruhát, ami fehér, és még belefér erre a Nemes Alkalomra, DE nem bugggggyos és nincsenek rajta csipkék meg fodrok meg Strasszkövek Jjaj istenem:(((( ja, tudom, varrassak meg minden, de ha van valami egyszerűbb megoldás, akkor inkbáb azt választanám, értitek. esetleg van valami bolt akárhol (mondjuk Pest), ahol lehet ilyen vintiddzs esküvői ruhákat kapni??? mert azok között lehet, hogy még találnék is.vagy egyèb ötletek????? előre is kösszzzi
örülök, hogy van, aki hasonlóképpen érez!!!! köszi a válaszokat ~~~
amúgy az a gond, hogy a mi sulinkban kb muszáj táncolni, ha nem akarod, hogy mindenki úgy nézzen rád, mint valami szentségtörő idiótára, és nálunk az edzsi amúgy sem divat, szóval én lennék az egyetlen:((( mert ha lenne még, aki nem táncol, akkor úgy lennék vele, hogy oki, hát akkor Nyilván én sem. de nálunk ilyen opció fel sem merül senkiben, meg az sem, hogy ronda a ruha, pedig hát NA. szóval szerintem jobban járnék, ha felvennék valamit, amivel kitűnök, szerintem kevésbé lennének lenézőek, mintha egyáltalán nem táncolnék. :;;(((
Eltekintek a helyesírási hibáktól és mit jelent az, hogy eddzsi?? Ezt magyarázza el majd valami légyszi!
A kérdezőnek pedig: Lehet, hogy rondának találod a szalagavatós ruhákat, de menj el minél több szalonba, majd csak találsz olyat, amit felvennél.. Ha jól értem neked a teljesen egyszerű lenne jó, nem? A fodor, csipke... nélküli
lol sztted NemTok irní??????? mos mek bántotál ::::((((((( hahhhi
ddde amúgy iróniát félretéve, a teljesen egyszerű sem igazán tetszik, maga a szabás már nem jön be, az meg azért elég egységes. + nem akarok olyan sok időt meg energiát pazarolni erre a szarra igazából, el tudom tölteni hasznosabban is az időt tbh
#-es vagyok
1. bocsi, de tényleg nem értem, hogy mit értesz eddzsi alatt
2. Az egyszerűbb ruhák olcsóbbak is (te meg úgy tűnik, hogy nem akarsz rá költeni), mert: nincs rajta kő, csipke, tüll (ott a vasalást fizettetik meg)
Ja és az újak is drágábbak
Van még kérdésed?
nem csak fodrosbuggyoshabosbabos ruhát venni -.-
Amikor nekem volt szalagavatóm, akkor is a szalonba jött a nő, hogy "jajjj ugye te is hercegnős ruhát szeretnél?". Megmondtam nem, hanem szűk fazonút, amiben még lehet táncolni. Sőt én már előtte nézegettem a szalon oldalát is, 1! ruha tetszett csak. Megmondtam a hölgynek, hogy nekem ez kell és az is lett, és kifejezetten jól is állt. Kb sellőfazon, alján tágult csak kicsit.
Anyagok közül is ezer meg egy féle közül lehet válogatni -.- Tüllön kívül is létezik más. A választék szinte végtelen....van amin semmi csicsa nincs, csak keresni kell. Sok osztálytársamnak volt krém színű, vagy ekrü.
Pesten meg biztos még nagyobb választék van, csak keresni kell, használni a Google-t....
De ha ennyire nem akarod az egészet basszus akkor egyáltalán minek csinálod? Semmi sem kötelező, legalább is nálunk ezt nem erőltették...
Aki akart táncolt, aki nem nem.....
köszcsike a segítséget mindenkinek, sztem ebből mégis varratás lesz;
~~~ akciós kölcsönzési díj: 140k :)))))))))))))))))))))))))
hát oké
ennyit jobb lenne valamire olyasmire kibaxxxxxni, ami még tetszik is, meg nem csak egyszer tudom felvenni, nem??? ??????? ???
u.i. IRÓNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::::(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!