Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan vegyek eddzsi szalagava...

Honnan vegyek eddzsi szalagavatóruhát, ami nem olyan ronda, mint az összes többi? :*{{{

Figyelt kérdés

a szalagavatóruhák rondák like if u agree

de amúgy tényleg, az a baj, hogy nagyon nem tetszik ez a fodrosbuggyoshabosbabos sztori, önszántamból soha nem vennék fel ilyesmit, meg milyen már, hogy Muszáj ráadásul fehérnek lennie. most nem izèlni akarok, hogy ,,,,,im not liek othre gerls,,,, csak úgy vagyok vele, hogy ha már muszáj végigszenvednem azt a szart bájvigyorral a pofámon, akkor legalább legyen rajtam valami olyasmi, ami tetszik. szóval az a kérdés, hogy honnan szedhetnék valami ruhát, ami fehér, és még belefér erre a Nemes Alkalomra, DE nem bugggggyos és nincsenek rajta csipkék meg fodrok meg Strasszkövek Jjaj istenem:(((( ja, tudom, varrassak meg minden, de ha van valami egyszerűbb megoldás, akkor inkbáb azt választanám, értitek. esetleg van valami bolt akárhol (mondjuk Pest), ahol lehet ilyen vintiddzs esküvői ruhákat kapni??? mert azok között lehet, hogy még találnék is.vagy egyèb ötletek????? előre is kösszzzi

#szalagavató #edzsi #nem ronda
2016. aug. 3. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 25000-be fájt xddd

Nem tudom Te hol jártál, de érdemes lenne szét nézni máshol is. Azért Pesten is van olcsóbb, nem esküvőre kell neked, hanem szalagavatóra...

A stílusod még mindig borzalmas...

2016. aug. 15. 00:46
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. ápr. 6. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!