Ciki, ha a lyuggatott farmerből kilátszik a szőrös lábam/térdem?
Esetleg arra gondoltam, hogy most télen vennék fel alá cicanadrágot, ez milyen ötlet?
24f
3. ezen besírtam. :D
Figyi, 24 vagy, van egy jó tanácsom: ha nőknek akarsz tetszeni felejtsd el a cicanacit és a csajos holmikat. ;) A pasik lába meg legyen szőrös. Viszont télen ne hordj lyukas gatyát.
Nő vagyok, láttam már szőrös lábbal is meg a szaggatás alatt valami fekete betéttel, ami lehetett a nadrág része, harisnya vagy cicanadrág is, engem nem izgat, csak elgondolkoztam egy pillanatra, hogy vajon gyártanak-e eleve nadrágokat ilyen fekete textillel a szaggatás alá. Jó sokan voltunk a villamoson, vagy min, senki nem bámulta meg rajtam kívül, de én is csak a fentin gondolkoztam.
Nem volt ciki.
Ezt a szaggatott farmer-cicanadrág kombót csak egy jóképű glam rock zenészen tudtam elképzelni, máshogy nem, mert ez leköti a fantáziámat :'D
Esetleg egy képet arról, hogyan gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!