Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mennyi időnként...

Lányok ti mennyi időnként mossátok ki a melltartót?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondja max 2-3 hetente, én is így vagyok ezzel, nem tudom miért de nem érzem úgy koszosnak mint egy bugyit vagy pólót, ma beszélgettem egy fehérneműboltos hölggyel aki szerint minden viselés után ki kell (tekintve hogy eddig 3 melltartóm van amit szeretek hordani abból 2 10000ft fölötti valahogy nincs kedvem betárazni :D ) de elgondolkoztam ezt ki mennyire tartja be, főleg mondjuk egy márkásabb darabnál ami pro, jobb minőségű, jobban bírja a strapát de kontra drágább ezért vigyázni kéne rá.
2017. máj. 5. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Heti 1x. Ha nagyon meleg van és izzadok akkor heti 2x.

De öt darab van,úgyhogy akár naponta is moshatnám.

2018. máj. 26. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

"ha berakok a szennyesbe egy ruhát van hogy 2-3 hónap múlva látom viszont a szárítón "

Atyaságos szent ég. Mi van nálatok.

Mikor fiatal koromban két melltartóm volt, akkor is ki tudtam mosni gyakran hogy legyen mit felvenni.

2018. máj. 26. 13:23
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 valahogy a cuccaim levándorolnak a szennyes aljára és elfelejtni kimosni.. bár mikor a szennes alját úgy 20 centi vastagon csak az én cuccaim alkották kezdtem sejteni hogy ez direkt van. Jó mondjuk azóta megtanultam melyik program kell a 3545415465 közül szóval bevágok egy mosást ha eszembe jut :D
2018. máj. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!