Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki manapság a turkáló?

Miért ciki manapság a turkáló?

Figyelt kérdés

Én általánosságban nem ott vásárolok, mivel sose a korosztályomhoz megfelelő ruhát árulnak. De van 1-2 ruhadarab, amikre mégis ráakadtam. Néhány barátnőm teljesen ellenzi ezt, szerintük bemenni is szégyen és elképzelni sem tudják, hogy hogy vásárolhat bárki is ott, mert hogy ki tudja milyen "cigány" viselte utoljára. (ezzel nem bántani akarok bárkit is)

Nem értem, ha 1x kimossa a ruhát amit megvesz, attól miért kell irtózni? Ráadásul ez a lenézés is, számomra felháborító. Ti hogy vagytok ezzel?

2017. márc. 22. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. A legtöbb nőismerősöm akivel beszéltem is ruhák beszerzéséről rendszeresen turkál.

Vannak korosztályok ahol minden ciki, és vannak ilyen emberek is.

Az új ruhát meg kitudja milyen indiai ötéves varrja, vagy előtted ki próbálta.

Üzletben is láttam már alapozós, büdös, vagy agyon próbált ruhát utóbbin még csak akciós címke sem volt, adták volna teljes áron.

2017. márc. 22. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rengetegen járnak turiba, pedig a 2. kerületben lakok
2017. márc. 22. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, vagy csak bizonyos korosztályban, rétegben.

Középvezető ismerőseim rendszeren turkálnak és imádják. Nekem is a legtöbb ruhám turis.

2017. márc. 23. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én V. Vagyok , nálunk is úgy van , hogy ha kérdezik hogy honnan vetted azt az új pulcsidat , és a válasz a turiból , akkor szakad a világ , hogy jaj Istenem ki tudja ki hordta előtte , meg hogy ki vásárol a turiból , stb. De az én ruhás szekrények felé turisztikai cuccokkal van tele ... És bármennyire is cikinek hangzik/látszik hogy ott jártam , attól még nagyon jó ruhákat találtam ott . Szerintem nem ciki .
2017. ápr. 1. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Először vagyok , bocsánat hogy egy mondatban nem lehet megérteni semmit ... Biztos elírtam és a telóm meg minden hülyeségre javítja át ... Próbáljátok valahogy megérteni mit akartam írni ...
2017. ápr. 1. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
És megint előzőt először rendeznek javította ...
2017. ápr. 1. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagyis előzőt előszörre javította ... Asszem kidobom ezt a telefont ... 😒
2017. ápr. 1. 20:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Semmi baj, az én telóm is érdekes szavakra szokott javítani :))

Köszönöm szépen a válaszokat :))

2017. ápr. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!