Miért ciki manapság a turkáló?
Én általánosságban nem ott vásárolok, mivel sose a korosztályomhoz megfelelő ruhát árulnak. De van 1-2 ruhadarab, amikre mégis ráakadtam. Néhány barátnőm teljesen ellenzi ezt, szerintük bemenni is szégyen és elképzelni sem tudják, hogy hogy vásárolhat bárki is ott, mert hogy ki tudja milyen "cigány" viselte utoljára. (ezzel nem bántani akarok bárkit is)
Nem értem, ha 1x kimossa a ruhát amit megvesz, attól miért kell irtózni? Ráadásul ez a lenézés is, számomra felháborító. Ti hogy vagytok ezzel?
Nem ciki. A legtöbb nőismerősöm akivel beszéltem is ruhák beszerzéséről rendszeresen turkál.
Vannak korosztályok ahol minden ciki, és vannak ilyen emberek is.
Az új ruhát meg kitudja milyen indiai ötéves varrja, vagy előtted ki próbálta.
Üzletben is láttam már alapozós, büdös, vagy agyon próbált ruhát utóbbin még csak akciós címke sem volt, adták volna teljes áron.
Nem ciki, vagy csak bizonyos korosztályban, rétegben.
Középvezető ismerőseim rendszeren turkálnak és imádják. Nekem is a legtöbb ruhám turis.
Semmi baj, az én telóm is érdekes szavakra szokott javítani :))
Köszönöm szépen a válaszokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!