Az ciki, ha turkálóba járok? Ezzel piszkálnak az osztálytársaim :/
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 13:39
1/11 anonim válasza:
Van benne valami!
Az meg cikibb inkabb ha valakinek van mit a tejbe apritani de megis inkabb turizik.
3/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy nem kell az orrukra kötni.
Én is túrkálóba vásárolok és csupa márkás ruhába járok, olyanokba is amelyik márkának nincs is MO-n üzlete...
4/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem az. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy drágább üzletekben vásároljon. Turkálóban vannak szép, jó minőségű ruhák is, ha olyanokat veszel semmi baj sincs vele.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is szinte mindig ott vásárolok (amiért sokat cikiztek osztálytársaim). Sokkal jobb két három használt márkás cuccot megvenni mint egy újat ugyan annyi pénzért.Akinek nem mondom nem is tudja hogy onnan öltözok, semmivel nem csúnyább mint akik több tízezer forint költenek plázákban.
6/11 anonim válasza:
Nem az számít hogy hol veszed, hanem hogy hogy néz ki. Lehet, hogy elônytelen ruhákat vásárolsz, és igazából azért cikiznek. Vagy egyszerûen csak hülyék. Én szoktam turiban és márkás üzletekben is vásárolni, szóval tudom, hogy az utóbbiban sokszor egyáltalán nem jobb minôségûek a cuccok, csak sokkal drágábbak..Ne foglalkozz a beszólogatókkal.
7/11 anonim válasza:
Nálunk a Humanában a friss feltöltésű hétfőn sorakoznak a kereskedők. 4-5 kosarat púposan megrakva szedik össze az újnak tűnő cuccokat. És a boltjukban jó vaskos felárral eladják.
9/11 anonim válasza:
Ott vásárolgatni ciki, szuperebbnél szuperebb ruhában megjelenni viszont menő.
Mindkét állítás igaz rám. Csomódzor tetőtöl talpig turis ruhéban vagyok, mégsem mondja meg senki.
15 éve iskolában a kínais ruha volt ciki.
A gyerekek gonoszak.
10/11 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán! Én is szoktam turiba járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!