Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MENŐ vagy CIKI egy lila,...

MENŐ vagy CIKI egy lila, turkálós, Miki Egér mintás póló egy 23 éves fiún?

Figyelt kérdés

Tök jó állapotú, a Hádából van, eredeti Disney címkés, jó anyagú, szűkített. Az a felirat van rajta, hogy "Mr. Nice Guy", szabad fordításban "Kedves srác Úr".

Komolyan érdekel, hordjam vagy ne.

Cukin sármos vagy cikin káros?

2013. jún. 18. 20:23
 1/10 anonim válasza:
Hát én hiába próbálom, nem tudom elképzelni "cukin sármosnak". Mondjuk szerintem már az sem normális, hogy fiú létedre "cuki" akarsz lenni...
2013. jún. 18. 20:30
 2/10 anonim válasza:
+ oké, hogy 10 éves kisfiúkra az anyjuk mesefigurás ruhácskád ad, de egy 23 éves.. khm... "férfi" ne fejlődjön már vissza a dedóba.
2013. jún. 18. 20:32
 3/10 Choc_ice ***** válasza:
Én teljesen el tudom képzelni , ha illik az egyéniségedhez akkor bátran hord :)
2013. jún. 18. 23:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Picit lehet, hogy buzsinak néznének miatta. De egy buliban vagy kertipartin még poén is lenne.
2013. jún. 19. 07:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Itt csak egy kérdés van: neked tetszik? Jól áll? Akkor hordjad nyugodtan! :) Ne törődj mások véleményével!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem kifejezetten tetszene, szerintem vicces. :D

24/l

2013. jún. 19. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos lenne. De ne ahogy az előttem író is mondja,ne törődj másokkal,az a fő,hogy te jól érezd magad benne.
2013. jún. 19. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

gáz

15/L

2013. jún. 20. 01:49
 8/10 anonim ***** válasza:

ha király a szabása, én hordanám:D aki cikinek tartja az jöjjön oda és köpjön le.

21/F

2013. jún. 21. 12:32
 9/10 anonim válasza:

ha tetszik hordd,ha nem,akkor ne

ne törődj másokkal:)

2013. jún. 25. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos..... de ez egyén függő, ha nem vagy egy Mark Darcy akkor ajánlom! :DD főleg ha egy vicces srác vagy.....
2013. jún. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!