Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Májusi esküvőre felvehetem...

Májusi esküvőre felvehetem ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

[link]

Az esküvőn csak egy egyszerű vendég leszek, de igazából egy nagy senki. Páromat kísérem el, mert az egyik kollégája megy férjhez. Cipő nem ez lenne, hanem egy nude klasszikus törpesarkú.

Vannak más ruháim is, de azok feketék, az viszont nagyon sötét lenne. Meg van még egy, de az annyira szoros, hogy csúszkál és a inkább kényelmesre szavazok.

2017. márc. 17. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem fel

csak ismered annyira az illetőt, hogy nem fogsz mellé

2017. márc. 17. 23:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Max még végső soron meg lesz kérdezve a menyasszony, hogy bele illik-e majd az összképbe.
2017. márc. 18. 11:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azért esküvőre valami ünnepibbet választanék. Ez egy nyári ruha, amit akár egy sima hétköznap hord az ember. Persze a kép csalóka lehet. Hacsak nem valami laza helyszínen lesz az esküvő pl. szabadban.
2017. márc. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!