Esküvőre felvehetem?
Figyelt kérdés
2 hét múlva párom unokanővérének lesz az esküvője..Sokat gondolkoztam rajta, hogy mit kéne felvenni...Az az igazság, hogy kisestéjibe nem szeretnék felvonulni én inkább valami elegáns alkalmi ruhára gondoltam...Szerintetek ha egy ujjatlan fekete flitteres felsőt veszek fel egy boleróval, meg fehér szoknyával vagy fehér gatyával( attól függ milyen idő lesz) akkor az úgy megfelelő??2010. márc. 29. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, elég ünnepélyes, de nem túlságosan.
2/4 anonim válasza:
ja, a menyasszonynál úgysem szabad csinosabbnak lenned :)
Arra figyelj, h a bolerót meg ne vedd le a templomban, oda nem illik fedetlen vállakkal menni, lehet h sok embert nem zavar, de rossz lenne ha csúnyán néznének rád mások. Ez egyszerűen etikett.
3/4 anonim válasza:
Persze. Szerintem tökéletesen megfelel az alkalomnak :D
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszönöm:)
2010. márc. 30. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!