Felvehetem ezt egy esküvőre? (Képpel)
Figyelt kérdés
Ilyesmi ruhácskám van, felvehetem esküvőre?
Milyen cipővel lenne jó? Milyen sminket és hajat (majdnem vállig érő haj) ajánlotok?
2011. aug. 12. 15:20
1/10 anonim válasza:
Hát, ha fiatal vagy igen, ez olyan 14-17 korosztály. Nem igazán esküvős, de elmegy. Egyszerű egyenes haj, kevés ékszer, lehet feltőzött fiatalos haj, sima egyszerű cipő. A ruha így is díszes.
2/10 anonim válasza:
Feketét nem illik esküvőre felvenni - ahogy fehéret és pirosat sem. Vagy ha a menyasszony nem fehér ruhában van, az a szín is tabu.
3/10 anonim válasza:
kedves utolsó (első vok), tavaly algziban voltam vörösben, és én is zen filóztam. amúgy a násznép fele Erdélyben( ahol azért vannak hagyományok, hogy itt, hogy mennek el lagziba, inkább hagyjuk is, mintha a morrisonsba készülnének...) és a násznép fele vagy feketébe vagy pirosba volt. A fehér télleg gáz kicsit, a többi ma már nem tabu. Amúgy egy a lényeg: ne öltözd túl a menyasszonyt, nem rólad szól, hanem róla. ennyi
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: a cipős link nem jó, légyszi küld újra:)
2011. aug. 12. 16:22
6/10 A kérdező kommentje:
Kb ilyen hosszú a hajam, ck breton nélkül egy kis féloldalas brecivel :) Akkor göndörítsem vagy vasaljam ki?
2011. aug. 12. 16:25
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
hát nekem olyan habos-babosnak tűnik kicsit olyan balett ruhára emlékeztet és szerintem egy egyenes szabású hosszú vagy rövid ruha jobb egy esküvőre de ne feketét!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
A sminket hogyan lehet így megcsinálni?
Nem vagyok az a nagy sminkelős típus:)
2011. aug. 12. 21:32
10/10 anonim válasza:
A ruha nagyon csinos, a stílusa mehet esküvőre, de feketében tényleg nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!