Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Májusi esküvőre felvehetem...

Májusi esküvőre felvehetem ezt a ruhát?

Figyelt kérdés

[link]

Az esküvőn csak egy egyszerű vendég leszek, de igazából egy nagy senki. Páromat kísérem el, mert az egyik kollégája megy férjhez. Cipő nem ez lenne, hanem egy nude klasszikus törpesarkú.

Vannak más ruháim is, de azok feketék, az viszont nagyon sötét lenne. Meg van még egy, de az annyira szoros, hogy csúszkál és a inkább kényelmesre szavazok.

2017. márc. 17. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerintem teljesen jó. Szoknya nem túl rövid, nincs hasig kivágva, színével sincs baj.
2017. márc. 17. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes. Valami ékszerrel dobd fel.
2017. márc. 17. 18:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Aaa nincs ékszerem.

Csak azért voltam bizonytalan, mert ez effektíve egy nyári ruha, de végülis ha cipővel variálok jó alkalomra is.

2017. márc. 17. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem puccos helyre vagytok hivatalosak, akkor tökéletes egy sima nyári ruha is. Érdeklődj, hogy mi a helyszín.
2017. márc. 17. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is nyugodtan felveheted, vendègkènt nem hiszem, hogy több kellene
2017. márc. 17. 18:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak a várost tudom és hogy zárt lesz. Nem hinném, hogy annyira puccos esküvő lesz, de annak még utána érdeklődöm.
2017. márc. 17. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
32%
Én ezt a ruhát nem venném fel egy esküvőre,hiszen az egy alkalom,ez pedig semmiféleképpen nem egy alkalmi ruha.Illetve a minta is elég kislányos szerintem.
2017. márc. 17. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez a ruha tökéletes,főleg hogy májusban lesz az esküvő.Feketét szerintem se vegyél,és mindenképp olyanban menj amiben jól érzed magad.Nekem tetszik,jók a virágok is.
2017. márc. 17. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Aranyos és vidám, szerintem felveheted.
2017. márc. 17. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tökély.
2017. márc. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!