Ezt a ruhát felvehetem esküvőre este a vacsira/lagzira?
2014. júl. 15. 10:08
1/11 anonim válasza:
Nyugodtan, ha ilyen jól áll, mint a modellen.
3/11 anonim válasza:
Ha pontosan olyan az alakod, mint a modellnek, akkor semmi akadalya, ha azonban nem, akkor ne ezt valasztd. Tipikusan az a ruhatipus, ahol nagyon szuk a hatar a bomba jo es az ultraciki kozott. Ehhez valoban szep combok kellenek es lapos has. Legyel oszinte magadhoz, ha szukseg van ra, irany a Calzedonia/Woman Secret/Triumph/Intimissimi/Tezenis es egy ALAKFORMALO FEHERNEMU!
4/11 anonim válasza:
Nekem a fekete nem annyira tetszik benne. Ha kényelmes akkor igen
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz!
A ruha már megvan, csak kíváncsi vagyok :)
Lehet nem vagyok ilyen magas, mint a modell, meg talán pici hasam is van, de abszolút nem látszik. Szerintem nem "ultraciki" kategoria. De várok még válaszokat.
Szerintetek milyen haj illene hozzá, nekem félhosszú van, abból mit? köszi
2014. júl. 15. 12:04
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon csini, és azért annyira ultraszexi alak sem kell hozzá, mint a modellnek. Nekem is van egy hasonló ruhám (fazonra), és sokan dícsérik, pedig nem vagyok egy vékonyka.
Érezd jól magad a bulin!
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, én is meglepődtem, hogy a fazon milyen csaló, mert egyáltalán nem oda erősít, amit takarni kellene! köszönöm szépen, remélem jó lesz!
2014. júl. 15. 13:26
9/11 anonim válasza:
Csinos ruha, de látszik rajta hogy olcsó. De ha általában ilyen kis közönséges a stílusod, akkor nyugodtan. Én biztosan nem venném fel egy esküvőre, ahol elegáns megjelenést várnak és még a pincérlány is stílusosabb lesz nálad, de te tudod.
10/11 A kérdező kommentje:
Olcsó? hát ne haragudj, de nincs mindenkinek több tízezer forintja egy alkalmi ruhára, kíváncsi lennék te mit vennél fel ilyesmi stílusba...
2014. júl. 15. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!