Nektek mi a véleményetek erről Lányok?
15 éves fiú vagyok, és elgondolkodtam,hogy iskolában furán néznék ha elegánsan mennék.Senki se öltözködik különösen. Ing+nyakkendőre gondoltam, de nem tudom milyen ing és milyen nyakkendő. Hülyeség lenne kipróbálni? Én nagyon szeretem az elegáns ruhákat de kicsit félek a leszólástól. Elsősorban a lányok véleménye érdekel de fiúk is írhatnak.
Van olyan aki már próbált hasonlót?
(kort is írjatok légyszi)
Szerintem nyugodtan vehetsz nyakkendőt is :D
Tudom lányokat kérdezted, de gondoltam nem ártana egy hasonló "elegáns" srác véleménye is. Én is csináltam ilyet (és tervezem majd újrakezdeni), első nap volt 1-2 megjegyzés (de nem leszólás, kb ilyen "jaj de elegáns valaki :D" szintű, de mindketten viccnek fogtuk fel). Utána még 1 napig élt a téma, és soha többet nem került elő kb.
Én általában ezekben jártam: ing, nyakkendő, sötét farmer vagy chino nadrág, cipő színével egyező bőr öv, néha pedig még mellényt és elegáns cipőt is vettem.
16/F
Szerintem sokkal jobb az elegáns viselet fiúknál, int az a tipikus tömeg hosszított pólók meg az ehhez hasonló cuccok, szóval bátran ;)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!