Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről Lányok?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, és elgondolkodtam,hogy iskolában furán néznék ha elegánsan mennék.Senki se öltözködik különösen. Ing+nyakkendőre gondoltam, de nem tudom milyen ing és milyen nyakkendő. Hülyeség lenne kipróbálni? Én nagyon szeretem az elegáns ruhákat de kicsit félek a leszólástól. Elsősorban a lányok véleménye érdekel de fiúk is írhatnak.

Van olyan aki már próbált hasonlót?

(kort is írjatok légyszi)

2017. márc. 15. 13:40
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan vehetsz nyakkendőt is :D

Tudom lányokat kérdezted, de gondoltam nem ártana egy hasonló "elegáns" srác véleménye is. Én is csináltam ilyet (és tervezem majd újrakezdeni), első nap volt 1-2 megjegyzés (de nem leszólás, kb ilyen "jaj de elegáns valaki :D" szintű, de mindketten viccnek fogtuk fel). Utána még 1 napig élt a téma, és soha többet nem került elő kb.

Én általában ezekben jártam: ing, nyakkendő, sötét farmer vagy chino nadrág, cipő színével egyező bőr öv, néha pedig még mellényt és elegáns cipőt is vettem.

16/F

2017. márc. 18. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal jobb az elegáns viselet fiúknál, int az a tipikus tömeg hosszított pólók meg az ehhez hasonló cuccok, szóval bátran ;)

14/l

2017. márc. 19. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon elegáns tud lenni egy fekete ing fekete hosszított szövet kabáttal es egy világosabb farmerrel. Egyébként döntöttél már? 13/L
2017. márc. 21. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy ilyen fiú a suliban,rengeteg osztálytársamtól hallom,hogy oda vannak érte emiatt.Szerintem előbb nyakkendő nélkül próbáld aztán ha jól érzed magad lehet azzal is.:)
2017. márc. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!