Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-22 éves lányok mit gondolto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-22 éves lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Konkretan az erdekelne,hogy mit gondoltok,arrol ha egy fiu imadja a slim fit polokat hasonlo vagy akar ilyen testalkattal?

[link]

[link]

Tetszik/nem tetszik?

Mit gondoltok mikor meglattok egy hasonlo/ilyen testel rendelkezo fiut?

Csak kivancsisagbol kerdezem,mert en nagyon oda vagyok ezekert..

2016. júl. 22. 00:51
 1/10 A kérdező kommentje:

Lemaradt ez a link.

[link]

2016. júl. 22. 00:54
 2/10 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen stílusa van igazából az illetőnek, nekem nem tetszik az ilyesmi de mindenkinek más az ízlése. :)
2016. júl. 22. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik egy fiún az, ha csak ilyeneket hord :/ Olyan mintha egyfolytában mutogatni szeretné az izmait, ami valljuk be, nem túl rossz dolog, de szerintem kb. olyan mint egy mély dekoltázzsal rendelkező női póló. Szerintem a fiúk/férfiak se szeretik, ha mindenki a barátnőjüket bámulja, de azért 1-2 ilyen slim fit póló helyet kaphat egy izmosabb fiú szekrényében. 15/l
2016. júl. 22. 01:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem bejön de azért be csak slim fit legyen a ruhatáradban

Még a végén ez szül majd gondokat a kapcsolatban 16/l

2016. júl. 22. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy
2016. júl. 22. 12:21
 6/10 October15 ***** válasza:
15-22?! Az aztán pont egy kategória.. XD
2016. júl. 22. 12:48
 7/10 A kérdező kommentje:

3-As azert nem hinnem,hogy pont ez miatt annyira megneznenek a lanyok mint amit Te irtal.:D

4-Es Kifejtened pontosabban,miert is lenne gond ebbol? Az amit a harmas irt?

Azert irtam 15-22,mert erre vagyok kivancsi,nincs ezen semmi furcsa szerintem,ha odairom,hogy johet aki akar,akkor elarasztanak az ovodas meg 8 eves lanyok,akikkel mar nyakig vagyok ezen az oldalon,mert 90%-at ezek kepezik pont 5 kategorianak.

2016. júl. 22. 12:56
 8/10 October15 ***** válasza:

És?:D Ha 8 éves kérdez akkor az kérdez.. :D A válaszát meg nyilván ignorálni kell.

Mondjuk azt nem tudom, hogy te milyen kategóriákban leledzel, hogy teli van 8 évesekkel.. XD Ettől még a 15-22 TÁVOLRÓL sem egy célközönség.. pl simán valószínűbb, hogy ha ugyanezt megkérdezed a szexualitás kategóriában +18 kiírással akkor nem ilyen válaszokat kapsz.

2016. júl. 22. 13:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Az lesz,mert ennek itt ahogy elnezem abszolut semmi ertelme nem volt..18/F,csak mondom.
2016. júl. 22. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Hat oszinten nekem bejon csak ne egy folytaban ilyenekben jarjon.

16/L

2016. júl. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!