Nektek mi a véleményetek erről Lányok?
15 éves fiú vagyok, és elgondolkodtam,hogy iskolában furán néznék ha elegánsan mennék.Senki se öltözködik különösen. Ing+nyakkendőre gondoltam, de nem tudom milyen ing és milyen nyakkendő. Hülyeség lenne kipróbálni? Én nagyon szeretem az elegáns ruhákat de kicsit félek a leszólástól. Elsősorban a lányok véleménye érdekel de fiúk is írhatnak.
Van olyan aki már próbált hasonlót?
(kort is írjatok légyszi)
Szerintem elsőnek húzz egy fekete farmert, egy elegánsabb inget, és ha jól érzed magad benne és másokat se zavar, akkor húzhatsz nyakkendőt is hozzá. Nekem személy szerint tetszenek az ilyen fajta stílusok
14/L
Én lány létemre öltözködöm elegánsabban az átlagnál, szeretem a szövetkabátot, a blézert, a szoknyát (harisnyával) és a magassarkút, főleg sötét színekben. Évek óta így nyomom, nem emlékszem, hogy valaha beszóltak volna miatta, csak idősebbnek szoktak nézni a koromnál, illetve azt hinni, hogy hivatalos helyre tartok.:D
Hozzám kicsit fiatal lennél ugyan, de a magam részéről azt tudom mondani, hogy pasikon is bejön a céltalan elegancia. Biztos még sokan vannak vele így.
köszi a válaszokat
szoktam menni ingbe meg farmerba de már akkor is mondták h nagyon elegáns vagyok hát akkor mi lenne ha nyakkendőbe mennék :D
akkor szerintetek most már vehetek nyakkendőt?
milyen inghez kenne jó?
Nyakkendőt ne inkább, az nagyon túlzás.
A fekete farmer meg az ing viszont nagyon-nagyon jó ötlet, írták előttem, azt ajánlom. Nem kell makkos cipő mellé (nem csodálkoznék, ha megfordulna a fejedben :D), elég egy sportcipő is, vagy bakancs. Az nagyon csini.
Szerintem inkább az a "Gáz", hogy ennyire függsz mások véleményétől.
Számomra nem túlzás, a nyakkendő.
Tök jó.
Te döntsd el, ne az alapján öltözködj, hogy kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!