Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről? (lányok akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk is írhatnak)
Van egy srác akivel nagyon jóba lettem viszont egy idő után világossá vált hogy ő többet akar barátságnál. Ezt megbeszéltük hogy én nem érzek de ttől függetlenül jóban maradunk. Azóta is beszélünk csak kicsit ritkábban. Szerintetek ha felvetném hogy találkozzunk akkor azt nem venné úgy lehet még is valami ebből? bocsi ha hülye a kérdés de egyáltalán nincs még ilyenben tapasztalatom
előre is köszönöm a válaszokat
*nem érzek többet **ettől ***úgy hogy
16/L
szia :)
nekem is valami hasonló volt, ugyan a srác vetette fel a találkozást, de én rögtön irtam neki, hogy "de csak mint barátok" és belement
szóval ha nagyon szeretnél vele találkozni, de nem akarod, hogy félreértés legyen zárójelbe tedd oda a kérdés möge, hogy ''csak barátként/csak mint barátok" vagy valami hasonlót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!