Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről? (lányok akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk is írhatnak)
Van egy srác akivel nagyon jóba lettem viszont egy idő után világossá vált hogy ő többet akar barátságnál. Ezt megbeszéltük hogy én nem érzek de ttől függetlenül jóban maradunk. Azóta is beszélünk csak kicsit ritkábban. Szerintetek ha felvetném hogy találkozzunk akkor azt nem venné úgy lehet még is valami ebből? bocsi ha hülye a kérdés de egyáltalán nincs még ilyenben tapasztalatom
előre is köszönöm a válaszokat
Én már voltam ilyen szituban, én voltam a srác. Mindenki más, én nagyon érzelmes típus vagyok, de a helyzet az hogy én ugyan elég hamar 'túltettem magam' a dolgon, ahányszor találkoztunk mindig kicsit visszajött az az érzés, hogy de jó lenne ha megváltozna a lány hozzáállása. A sztori pikantériája, hogy másfél évnyi ilyen viszony után fordult a helyzet, nekem más tetszett meg, neki meg akkor én, kavargattunk is egy ideig, de utána jól össze is vesztünk, már nem beszélünk.
Az a baj, hogy ha az egyik többet akar, az sosem lesz igazi barátság. Nekem ez a tapasztalatom. :) 19f
Én nem hiszek fiú-lány barátságban, maximum abban az esetben, ha két fél csak levelezésben tartja a kapcsolat, de máshogy sehogy.
Utálom az ilyen dolgokat, fiú és lány között, mert ha pl összejössz valakivel, elég gáz, hogy mellette találkozol más srácokkal is. Nekem sajnos nagyon kicsi az önbecsülésem, kevésre tartom magam másokhoz és ha lenne valakim, nekem pl nagyon szarul esne.
Tegyük fel, véletlen sikerül megbántanom, aztán elbeszélgeti egy fiú "barátjával", a gyerek kap az alkalmon, és lehet hogy buktam a barátnőt.
Hogy a távol laktok egymástól, és nem vagytok úgy barátok, hogy ténylegesen minden napi szinten találkoztok, akkor ez a találka tényleg csak folyamatos ámítás lenne a gyerek számára.
Nem akarok vele jatszani. Ha el is hivnam mondanam neki h ha benne lenne akkor baratkent talalkozhatnank. Igy mar azert o is el tudna donteni h akar e talalkozni vagy nem, nem? Amugy en hiszek fiu lany baratsagban. Szerintem egy tok normalis dolog. Baratnomnek is en vagyok az egyetlen lany baratja mert egyszeruen fiukkal jobban kijon es van kapcsolata is.
Koszonom a sok valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!