Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok erről? (lányok akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk is írhatnak)

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jóba lettem viszont egy idő után világossá vált hogy ő többet akar barátságnál. Ezt megbeszéltük hogy én nem érzek de ttől függetlenül jóban maradunk. Azóta is beszélünk csak kicsit ritkábban. Szerintetek ha felvetném hogy találkozzunk akkor azt nem venné úgy lehet még is valami ebből? bocsi ha hülye a kérdés de egyáltalán nincs még ilyenben tapasztalatom

előre is köszönöm a válaszokat

2016. aug. 5. 00:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam ilyen szituban, én voltam a srác. Mindenki más, én nagyon érzelmes típus vagyok, de a helyzet az hogy én ugyan elég hamar 'túltettem magam' a dolgon, ahányszor találkoztunk mindig kicsit visszajött az az érzés, hogy de jó lenne ha megváltozna a lány hozzáállása. A sztori pikantériája, hogy másfél évnyi ilyen viszony után fordult a helyzet, nekem más tetszett meg, neki meg akkor én, kavargattunk is egy ideig, de utána jól össze is vesztünk, már nem beszélünk.

Az a baj, hogy ha az egyik többet akar, az sosem lesz igazi barátság. Nekem ez a tapasztalatom. :) 19f

2016. aug. 5. 01:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek fiú-lány barátságban, maximum abban az esetben, ha két fél csak levelezésben tartja a kapcsolat, de máshogy sehogy.

Utálom az ilyen dolgokat, fiú és lány között, mert ha pl összejössz valakivel, elég gáz, hogy mellette találkozol más srácokkal is. Nekem sajnos nagyon kicsi az önbecsülésem, kevésre tartom magam másokhoz és ha lenne valakim, nekem pl nagyon szarul esne.

Tegyük fel, véletlen sikerül megbántanom, aztán elbeszélgeti egy fiú "barátjával", a gyerek kap az alkalmon, és lehet hogy buktam a barátnőt.

Hogy a távol laktok egymástól, és nem vagytok úgy barátok, hogy ténylegesen minden napi szinten találkoztok, akkor ez a találka tényleg csak folyamatos ámítás lenne a gyerek számára.

2016. aug. 5. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az is megfordulna a fejében, hogy hátha megváltozott a hozzáállásod, és te is benne lennél egy komolyabb dologban. De szerintem ha megírod neki, hogy mit szólna egy BARÁTI találkozáshoz, akkor azért levágná, hogy nem "randira" hívod őt. Az viszont már más kérdés, hogy ezzel neki jót teszel-e vagy sem. Szerintem utóbbi, mert csak fájdítanád a szívét.
2016. aug. 5. 14:30
 14/18 anonim válasza:
Szerintem létezik fiú-lány barátság. Lehet, hogy mások nem hiszik el, de nekem igazából több fiú barátom van mit lány. És hát már volt ehhez hasonló, de mivel mondtam neki, hogy bocsánat, de te nekem már szinte testvéri szintben vagy, ennek jobban megörült, mintha azt mondtam volna neki, hogy ' igen, én is szeretlek, és járjunk'... Mondd el amit gondolsz, és ne feledd! Légy őszinte... Törekedj arra, hogy csak egyszer fájjon neki, és ne folyamatosan! Remélem segítettem! :)
2016. aug. 5. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi nem ismerjük a barátod, te viszont annál inkább. Ha tudod róla, hogy érzelmes típús, nem kéne találkozgatnotok, mert, ahogy előttem is írták, csak a szívét fájdítanád. Ha lazább, akkor elhívhatod, hangsúlyozva, hogy BARÁTI találkozót szeretnél. Ha pedig nem tudod ezt eldönteni, és szeretnéd elhívni, viszonyulj hozzá barátként. 16 éves vagy, gondolom ő is hasonló korú. Egy ennyi idős srác már meg tudja különböztetni a baráti és a szerelmi közeledést. Az ember mozdulatain, viselkedésén, beszédén egyszerűen látszik mi a szándéka, ha ő is úgy akarja. Legalábbis a másik fél számára.
2016. aug. 5. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Kezd így a beszélgetést: "sziia haver". Tuti nem fogja többnek gondolni. Tapasztalat.
2016. aug. 5. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Előttem jól írkálták. Ne játssz az érzéseivel.
2016. aug. 5. 22:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem akarok vele jatszani. Ha el is hivnam mondanam neki h ha benne lenne akkor baratkent talalkozhatnank. Igy mar azert o is el tudna donteni h akar e talalkozni vagy nem, nem? Amugy en hiszek fiu lany baratsagban. Szerintem egy tok normalis dolog. Baratnomnek is en vagyok az egyetlen lany baratja mert egyszeruen fiukkal jobban kijon es van kapcsolata is.

Koszonom a sok valaszt!

2016. aug. 6. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!