Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik összeállítás lenne a...

Melyik összeállítás lenne a legjobb szilveszterre? 15/L!

Figyelt kérdés

Első: majdnem magasnyakú, könyék felletti ujjal egy virágos ruha. a ruha alapja fekete, kb. félcentis kicsi virágocskák vannak rajta, térd felett ér véget. A ruha lenge. Mellé egy hosszúszárú sötét zokni és bakancs.

Második: Tapadós khaki színű, térdigérő szoknya, fekete pólóval, fekete áttetsző harisnyával, szintén fekete bőr bakancs mellé.

köszönöm a válaszaitokat előre is!

(ezek esetleg számíthatnak: szőke haj, 170 cm, viszonylag normális mell és csípőbőség, vékony lábak, fehér bőr.

Ha lehet fiúk is írjanak véleményt, mert az összeállítással, akár gáz, akár nem imponálni szeretnék egy fiúnak.

15/L, Pécs

2016. dec. 29. 20:38
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
De igen, krém ing magasderekú farmerrel.
2016. dec. 30. 23:31
 32/35 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Az első szett szerintem esztétikus látványt fog nyújtani. Főleg egy átlagos testalkatú fiatal lányon :) Ha a srácnak nem vagy amúgy is közömbös, biztos hogy nem ez a szett fogja elriasztani, ha már a többiek becsmérlő véleménye miatt ilyesmikre gondolnál :D

Ahány ember, annyi ízlés. Ez szubjektív, de én dekoratívnak találnám.

A "nagypapi" voltam. Aki a kisfiúkkal és kislányokkal ellentétben nem a normák, tömegízlés és mások ítélete alapján ruházkodik, hanem a saját stílusa szerint. Törekedj te is erre! Innentől kezdve mindegy, hogy mit dob ki a google arra hogy "party outfit", mit mondanak az emberek, ha te jól érzed magad az outfitben és úgy találod attraktív leszel benne hát viseld :)

Jó szórakozást és sok sikert az imponáláshoz!

24f

2016. dec. 30. 23:48
 33/35 anonim ***** válasza:
10%

ne haragudj de mind2 összeállítás borzalmas..ez egy buli szerintem és amiket a google kidobott azok tiszta jók és szerintem olyan darabok meg is találhatóak a szekrényedben,gondolkozz el rajta de ahogy gondolod;te stílusod

15/L

2016. dec. 31. 01:54
 34/35 anonim ***** válasza:

#32 én is a saját ízlésem szerint öltözök fel, csak belinkeltem azt, amire átlagban gondolnak az emberek.

Ez a harmadik az eddigi legjobb.

És igen, ízlések és pofonok, de akkor meg ne kérjen véleményt

2016. dec. 31. 09:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Végül miben mentél?
2017. jan. 1. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!