Melyik összeállítás lenne a legjobb szilveszterre? 15/L!
Első: majdnem magasnyakú, könyék felletti ujjal egy virágos ruha. a ruha alapja fekete, kb. félcentis kicsi virágocskák vannak rajta, térd felett ér véget. A ruha lenge. Mellé egy hosszúszárú sötét zokni és bakancs.
Második: Tapadós khaki színű, térdigérő szoknya, fekete pólóval, fekete áttetsző harisnyával, szintén fekete bőr bakancs mellé.
köszönöm a válaszaitokat előre is!
(ezek esetleg számíthatnak: szőke haj, 170 cm, viszonylag normális mell és csípőbőség, vékony lábak, fehér bőr.
Ha lehet fiúk is írjanak véleményt, mert az összeállítással, akár gáz, akár nem imponálni szeretnék egy fiúnak.
15/L, Pécs
Mennyi ízlésficamos b*zi :D ...
Szerintem a kevésbé harsány sokkal jobban néz ki.
Lehet lepontozni, 2-es voltam :D
Kérdező, komolyan mondom, a harsány "kontrasztos" ruhák parasztvakítás... :)
Nem olyan gáz ám a pencil a bakanccsal:)
azért nem egy vasbetétes katonai bakancsról van szó, hótaposóval, hanem egy csinos fekete cipzáros darabról.
Bocsi, de szerintem mindkettő nagyon gáz.
Ez a ruha pedig....gusztustalan(?)
Konkrétan egy zsák, nincs olyan ember a földön, akinek ez jól állna.
Ceruzaszoknyához pedig szerintem is gáz a bakancs. A cipő amit linkeltél...lehet én vagyok ízlésficamos :D
15/L
Ne haragudj, de a 17-essel csak egyetérteni tudok... Ez így tényleg béna mindenhogy. Buli lesz, oda nem ilyen ruhákba járnak az emberek.
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!