Melyik összeállítás lenne a legjobb szilveszterre? 15/L!
Első: majdnem magasnyakú, könyék felletti ujjal egy virágos ruha. a ruha alapja fekete, kb. félcentis kicsi virágocskák vannak rajta, térd felett ér véget. A ruha lenge. Mellé egy hosszúszárú sötét zokni és bakancs.
Második: Tapadós khaki színű, térdigérő szoknya, fekete pólóval, fekete áttetsző harisnyával, szintén fekete bőr bakancs mellé.
köszönöm a válaszaitokat előre is!
(ezek esetleg számíthatnak: szőke haj, 170 cm, viszonylag normális mell és csípőbőség, vékony lábak, fehér bőr.
Ha lehet fiúk is írjanak véleményt, mert az összeállítással, akár gáz, akár nem imponálni szeretnék egy fiúnak.
15/L, Pécs
kedves utolsó: Ő kérte fiúk véleményét is, ha nem tudja senki se elfogadni, az nem az ő hibája.
Amúgy meg 17-es vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva. Szóval igen, ízlésficamom van :D
Amúgy meg google ezeket dobta ki. És ezeket sokkal jobban el lehet képzelni egy buliba menő tizenévesen szerintem
ne haragudj, ne nagyon nem a rossz ribi címre pályázom, a ruhával amit felveszek...
amiket küldtél nem lennének rosszak, ha nem kapnék bennünk vesegyulladást, tél közepén, éjszaka a szélben :)
Ezeket nem neked szántam, csak úgy általánosságban ilyenekben járnak bulizni az emberek.
Viszont ez a két lehetőség még mindig nem jó :/
ha te mondod. Viszont szerintem még mindig gáz mind a kettő. Főleg az a ruha.
Nincs esetleg egy harmadik variációd?
#21,
Nagypapi (vagy mami?), maga szerint ez buliba való öltözet?
Majdhogynem egy Nobel-díj átadóra elmehetne a kérdező ebben a szerelésben...
20-as voltam, a kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!