Melyik a legjobb ruha összeállítás ami kiemelné a szemem? (szemem színe: kék-az utcán v nagyon fényes helyen), (szobában-zöld) 16F
Én pölö szintén kék szemű vagyok, viszont nem írtál hajszínt. Ja, és 16/F vagyok.
Személy szerint én szőkésbarna vagyok, napon inkább szőke.
Fekete, vagy mindenhez illő cipő. Aztán egy szűkített bokájú nadrág, nagyon gáz, ha "ráfolyik" a cipőre. Színe legyen valami sötét, én jelenleg kékeszöldet és sötétkéket hordok, a farmert nem szeretem. Pólónak pedig szintén valami sötét szín, vagy szürke, minta nélkül, F&F pólók jók szoktak lenni, és nagyon olcsóak is. Vagy fekete póló, esetleg V nyakú, de nem a nagyon kivágott.
Kiemelném a sötét színt, mert tényleg abból kivirítanak a világos színek, mint a szőke haj, vagy a kék szem. Na meg ne olyan hajad legyen ,amiből szinte ki sem látsz, inkább látszódjon az a homlok :D
(Személyes tanácsok, nem kötelező, nem is ajánlandó betartani, csak én így öltözködöm) :))
Majd elfelejtettem :D
Nyáron pedig csak az össze-vissza őrült, színes minták, akár trikók, akár rövid ujjúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!