Melyik összeállítás a legjobb egy 17 éves lánynak? Nagy meglepődést szeretnék
Figyelt kérdés
Szóval, 1 év után találkozok a régi barátaimmal, amióta elmentem, egyszer voltam Magyarországon, de akkor csak a családommal voltam. Most viszont elhívtak egy buliba és azt szeretném, hogy mindenki meglepődjön, milyen lány lett a szürke, szemüveges és fogszabályzós kisegérből.
A ruha, a felső és a nyaklánc fix.
A ruha ez: [link]
Felső: [link]
Az ékszereket pedig nem akartam már kikeresni, de azokkal nem vagyok gondban.
Ezekkel venném fel, csak nem tudom, hogy melyik legyen.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
2015. jún. 7. 12:52
1/9 anonim válasza:
az utolsóra szavazok
jó ha nem teljesen fekete az egész, a cipő és a táska passzoljon és szerintem az arany elegánsabb, mint a pink
8/9 anonim válasza:
Ha van 3000-4000 euród egy ilyen öltözetre, akkor a helyedben keresnék normális ruharadarabokat. Ez a Saint Laurent szandál egy felnőtt nőn is közönségesen mutat, a Hervé szintén nem a korodhoz való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!