Harisnyanadrág plusz body alá nem kell bugyi, ugye?
Néha alig hiszem el hogy vannak ilyen emberek-.-
Dehogynem kell alá. A folyád menjen a ruhába?
Elméletileg nem, de higiénia és kényelem miatt tanácsos azért felvenni alá egy vékonyabbat.
Én mindig veszek alá vékony bugyit, egyrészt a láb közti csatt, vagy patent hosszútávon nem túl kényelmes, másrészt azért is hordom a bodyt hogy normálisan védve legyen a derekam, csak is kizárólag ezért hordom mert praktikus. Persze ha sportolni megyek akkor inkább tornadresszt veszek, az is elméletben úgy van tervezve hogy ne kelljen alá venni bugyit mert olyan mint a fürdőruha, de az alá is mindig veszek egy vékonyabb bugyit, mivel úgy is szoktam rá venni nadrágot így nem félek hogy kilátszik belőle, azt is csak a derekam miatt hordom, meg hát kondi terembe nem lenne nekem előnyös ha csak dresszben edzenék, rengeteg férfi nyála csorogna és nem figyelnének oda saját magukra, meg alapból se a seggem mutogatni járok oda. Ha itthon tornázom akkor csak dressz vagy ha nyáron futni megyek akkor bugyi nélkül veszem fel a dresszt mert akkor örülök hogy minél kevesebb minden van rajtam és mindig beszoktam vizezni hogy valamit hűtsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!