Kedves férfiak! Szerintetek nőn nadrág vagy szoknya? Harisnyanadrág vagy combfix? Tanga, slip, francia bugyi, netán nagymamaalsó? Csipkés vagy sportos?
Szoknya + (nejlon)harisnyanadrág + normális női cipő (magassarkú v. balerina) + szép felső (hosszabb, díszesebb szoknya esetén egyszerűbb is megteszi) v. egyberuha.
21/f
Szerintem lehet egy hölgy nőies, akármilyen öltözékben, ha stílusosan viseli. Fontos, hogy tudja, neki mi áll jól. Ettől függetlenül számomra a nőies nő: szoknya, nyári egybe ruha, harisnya (lehet harisnyanadrág vagy combfix is, alkalomra inkább utóbbi). A tanga szexi, ha formás a hátsó és a felsőruházat engedi sejtetni a falatnyi fehérneműt. De nem várom el a nőktől, hogy átlagos napon tangát hordjanak, mert számukra egészségtelen, kényelmetlen viselet. Akkor már inkább egy szép francia bugyi. Csipkésre szavaznék. :-) A sportos sem rossz hétköznap, de alkalminak semmiképp. A nagymamaalsótól kiráz a hideg!!
Számomra sokat mond egy nőről, hogy mit visel randira, vagy alkalomra. Kedves hölgyeim! Ne feledjék, nem csak az első randikra kell szexin öltözni, hanem a későbbiek folyamán a párkapcsolat alatt is! Ha ismerkedés ideje alatt a férfi nőies, szexi, mondhatom dögös hölgyet ismert meg önökben, később is ezt szeretné kapni.
Szoknya, az nőiesebb. Esetleg csőnadrág.
Combfix szexibb, de az inkább a hálószobába.
Francia bugyi a kedvenc, de egy nagyon dögös hátsón a tanga a nyerő.
Aki a nagymamaalsót írja, az 70-en felül lehet min:D
1. Egyértelműen szoknya. Nyáron és télen is, amikor csak a helyzet megengedi.
2. Ez szerintem a többi ruhadarabtól függ. A hálószobában mindenesetre combfix.
3. Én részemről a tangára szavazok.
4. Csipkés és nőies, a sportos viseletet annyira nem szeretem.
+1. A cipő legyen gyakrabban magas sarkú, mint lapos sarkú! ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!