Miért szégyenlősek a nők a fehérneműben, amikor ugyanannyit megmutatnak magukból fürdőruhában és ugyanazt a fehérneműt bármelyik bolt kirakatában is láthatják a férfiak?
Szóval nem értem. Nem mehetek ki az utcára, strandra vagy máshová fehérneműben, mert megszólnának, de egy ugyanakkora fürdőruhában már igen. Viszont ugyanazt a fehérneműt simán nézegethetik a férfiak az üzletekben és kirakatokban.
Miért más amikor rajtam van, hiszen nem mutatok meg többet annál, mint amit amúgy is látnak rajtam, ha fürdőruhában vagyok?
A férfiak miért nem alsógatyában mennek strandra?
Nem arról van szó, hogy mennyit takar, hanem minden ruhadarabnak megvan a funkciója, megfelelő helye, ideje a viseléshez. A fehérnemű az fehérnemű, a fürdőruha az fürdőruha. Bár tény, hogy vannak olyan fehérneműk manapság, amik simán elmennének bikini helyett, de azért egy fehér csipkés fodros kis izét nem vennék fel strandra. Ennyi.
Ha meg a kirakatnál tartunk: Óvszert is láthatsz minden áruházi pénztárnál, mégsem teszed közszemlére a használatát.
Én is ezt szoktam mondani. Jó, oké, nem libegnék ki az utcára fehérneműben, de amikor pl haveréknál kell átöltözni vagy ilyesmi, tehát olyanok előtt, akiket ismerünk, nem értem, mit nyivákolnak a lányok, hogy úristen, menjenek ki a fiúk, mert meglátnak melltartóban... Ugyanennyit lát a strandon a bikiniben is...
23L
De én nem szégyellném, csak hát mivel más szégyelli, ezért ugye én sem megyek úgy nyilvános helyre.
A ruha funkciója pedig szerintem az, hogy melegítsen ha fázom. Az hogy el kell takarnia valamit, csak egy hülye civilizációs baromság.
Én tegnap , strand után bikinibe jöttem végig a városon :)
Sőt még a boltba is bementem :D Csak bámultak az emberek :D Hát ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!