Csajok nem sok 3 bugyi és 2 harisnyanadrág, egyszerre?
én is simán felveszek 2harisnyát - ha hideg van, hát nem tehetek róla. Inkább 2harisnya,minthogy megfagyjak. Inkább aza nem normális,akinek kint van mindene,aztán pár év múlva csodálkozik h felfázás miatt ilyen-olyan gondjai lesznek.
Mondd meg a barátnődnek,hogy jól tette, a saját egészsége érdekében is és hogy nincs egyedül :)
Persze azt is mondd el h téged se zavar ez.
22/L
Hát én aztán nagyon fázós vagyok, úgyhogy én is simán fel szoktam venni 2 harisnyát...csak sajna én még úgy is fázok =S
(pedig felül is meg mindenhol rendesen fel vagyok öltözve...ilyen a természetem vagy nem tudom =S)
15/L
Szerintem ha valaki fázós, akkor segítsen magán, ahogy tud :)
Mondjuk én nem öltöznék így be, de ez már az én hülyeségem.
Egyébként lehet, hogy a kapcsolatotok még friss, és ezért nem akart előtted ilyen dolgokat megmutatni- legyen szó akár a fázósságról, akár a menstruációról.
Mondd el neki, hogy ebben szerinted semmi ciki nincs, és felejtsétek el az egészet.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!