Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ugyanazt a farmert vagy...

Ugyanazt a farmert vagy pulcsit ti hány napig hordjátok?

Figyelt kérdés
Mosás nélkül értve persze.

2016. nov. 29. 00:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Minden nap más ruha van rajtam és minden hordás után mosva van.
2016. nov. 29. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Számomra hihetetlen hogy képes valaki egy ruhadarabot évente mosni...főleg pulcsit, na mindegy.:)

Farmert 2-3 naponta.

Pulóvert azt olyan 2-4 naponta. Van egy kötött pulcsim, azt nem feltétlenül szerencsés gyakran mosni, mivel kirojtosodik, de azért ügyelek rá, hogy ha jó párszor rajtam volt meg beleizzadtam, azért illik kimosni.:)

2016. nov. 29. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"Számomra hihetetlen hogy képes valaki egy ruhadarabot évente mosni...főleg pulcsit, na mindegy.:) "

Neked sem volt sok gyapjú pulcsid, ugye? :(

2016. nov. 29. 22:34
 14/20 Metionin ***** válasza:
Farmert 2-3 alkalommal veszem fel, utána megy mosásba. Pulcsit 1-2 alkalommal. Ha beleizzadtam, akkor viszont egyből megy a szennyesbe.
2016. nov. 30. 14:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Fú, de igénytelen emberek vannak.
2016. dec. 1. 07:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Nadrágot 3,nagyon max. 4 alkalom után mosom, ha nem koszolódik be, nem ülök piszkos helyre, stb, ha igen, akkor megy rögtön a gépbe. Pulóvert, felsőt általában egyszer veszem csak fel, utána mosás.

És mindennap mást veszek fel :).

2016. dec. 1. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:

A gyapjú pulcsisnak,

a calvin kleins gatyádat is csak akkor mosod, ha szaros?

2016. dec. 3. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nadragot 2-3 napig. Utana mar az alakja se olyan, meg kinyulik. Kell neki a mosas, hogy ujra super skinny legyen:D " !!

Ez nagyon igaz,csak super skinnys nadrágjaim vannak,2-3 nap után mosom,mert kinyúlik,és hülyén áll rajtam :D

2016. dec. 5. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"A gyapjú pulcsisnak,

a calvin kleins gatyádat is csak akkor mosod, ha szaros?"

Hogy jön ez ide? Komolyan kérdem, volt már gyapjú pulóvered, vagy csak addig ér az eszed, hogy "ruhadarabot" x viselés után mosunk? Minden ruhadarabnak és anyagnak megvannak a saját tisztítási igényei, ha gyapjú pulóvert is ugyanúgy és olyan gyakran mosod, mint a pamut alsóneműd, nem fogod háromszor hordani, annyira szétmegy. Egyes anyagok hamarabb büdösödnek, műszálasok a leginkább, gyapjúk legkevésbé.

2016. dec. 5. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Gyapjú nincs, csak kasmír van, de ugyanolyan gyakran mosom mint a többi felsőm.

Nyilván más programon...

2016. dec. 6. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!