Egy lánynál gáz, ha több napig ugyanazt a ruhát hordja? Ti hogy szoktátok, lányok? Naponta cserélitek?
Szerintem gáz.
Én a fermert nem cserélem, azt simán hordom több napig, de a fölsőt igen.
Miert csak lanynal gaz??
Egy fiunal megszokott az igenytelenseg, de lanyok azok egy kulon faj?
#6 és #7, köszönöm nektek is. :)
#8, nincs szükség erre az álszent beszédre, te is tudod, hogy gyakori esetnek számít az, hogy ha egy lány kicsivel is kevesebbet ad magára, mint az átlag, nagyon gyorsan a kiközösítés áldozatává válik, főleg iskolai keretek között, ahol minden a népszerűség-népszerűtlenség mérlegére épül rá. Ha nem így lenne, akkor például a lányok nem foglalkoznának azzal, hogy szőrtelenítsék a lábukat. De biztosan te is tudod, hogy ha egy lány szőrösen bemegy az iskolába, rögtön kérdezgetni kezdik ritkán és jobb esetben, máskülönben meg kiröhögik a háta mögött és kiközösítik. Egy fiúnál nincs ilyen gond.
Mellesleg a kérdés egyáltalán nem az igénytelenség kategóriára kérdez rá, és ha megnézed a válaszokat, nem is került ez szóba sehol sem. Egy egyszerű női szokásra kérdeztem rá, és ezt rajtad kívül mindenki meg is értette. Szélsőségesnek tűnhet a válaszolom, de úgy érzem, hogy még ha túl is általánosítottam a dolgot, azt sem lehet állítani, hogy ez a dolog nem így van.
Nem alszent ,kedves kerdezo!
Hanem egy rossz sztereotipia!
Es igen ezzel a fiukra vet rossz fenyt!
Ugy hogy ezt szemelyesen kerem ki Magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!