Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy lánynál gáz, ha több...

Egy lánynál gáz, ha több napig ugyanazt a ruhát hordja? Ti hogy szoktátok, lányok? Naponta cserélitek?

Figyelt kérdés
Nyilván nem arra gondolok, hogy egy héten keresztül, de mondjuk 2 naponta cserélni kínos? Főleg a felsőre gondolok, de ha már itt tartunk, bármilyen ruhaneműről lehet szó. (leszámítva az alsóneműt és a zoknit, az egyértelmű)

2016. szept. 22. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
Es igen egy igenyes ferfi is szortelenit nem csak egy lany!
2016. szept. 23. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Nadrágokat többször felveszem, de nem egymást követő napokban. Így vagyok a pulóverekkel, blézerekkel is, csak 3-4 használat után mosom őket, kivéve ha nagyon beleizzadtam.

Viszont van 1 nap mikor ugyanazt a ruhát veszem fel, mert korán reggeltől 1ig gyakorlaton vagyok, ott ugye megvan az egyenruha, így az utcai ruhámban annyi ideig vagyok amíg buszozok és ugyanaznap este kell visszamennem újra gyakorlatra és olyankor ugyanazt a ruhát veszem fel.

2016. szept. 23. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Én munkahelyemen mindig átöltözök, direkt azért, mert nincs annyi olyan ruhám, ami alkalmas a melóba, és így több ideig tudom hordani. Hetente azért cserélem a felsőt, gatyát is néha haza viszem kimosni. De így az utcán is lazán hordom 1 hétig ugyanazt a farmert, és 2-3 napig ugyanazt a pólót, mert csak a bejutás és a hazamenetel idejére van rajtam, otthon átveszek otthoni ruhát, amit érzés szerint rakok a szennyesbe, ha már úgy érzem, hogy ideje.
2016. szept. 27. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha a barátnőm 2-3 napig hordja a ruháját, sőt a bugyiját is. Ez nem azt jelenti hogy legyen büdös vagy izzadt hanem sokkal inkább vonzó testszagú...
2016. okt. 23. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ:

- mennyi ideig van rajtad (az egész nap pólónál, blúznál, topnál, stb. nálam csere)

- milyen a hőmérséklet

- beleizzadtál-e

- iskolai, munkahelyi, egyéb stressz ért, biztos, h. lett egy jellegzetes szaga

- ezenkívül bőrrészecskét, baktériumok biztosan vannak rajta, tehát szekrénybe ne kerüljön vissza, max. vállfára téve kívülről a szekrényajtóra, 'radiátorcsőre' felakasztva, jó esetben szobainasra helyezve a még használni kívánt darabokat. (Blézer, pulcsi, kardigán)

A nadrágokat is érdemes néhány naponta mosni - elég belegondolni, mennyien utaznak tömegközlekedésen, még ha te nem is. Akik ülve utaznak (busz, villamos, troli, vonat, HÉV) általában ugyanazokra a helyekre ülnek le, ahová te szoktál (hivatalok, bankok, orvosi rendelő, váróterem, mozi, pláza, iskolai székek, egyetemi előadók, éttermek/ gyors kajáldák (pl. körúti török v. meki) áruházak), szóval a baktériumok, kosz állandóan cirkulál, néha nem árt néha megállj parancsolni nekik.

+ nem egyszer van az, h. üres egy hely egy tömöttebb járaton, és mikor leülnél, akkor mondja vki. a másik sorból (ha szerencséd van), h. ott korábban egy maga alá vizelt hajléktalan ült...

2018. márc. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!