Fülbevalósok! Ti mindig hordjátok a fülbevalót? Ugyanazt, vagy cserélgetitek? Ha több mint két fülbevalótok van (pl 3-1 felállásban), mindig berakjátok az összeset? Vagy zavaró ha nincs az összes lyukban fülbevaló?
A helix mindig benn van és csak néha cserélem.
Cimpába 2-2 van de hamarosan 3-3 lesz.
Csak akkor veszem ki este ha szúr mert úgy fordult.
Napközben mindig van kivéve ha otthon vagyok nyáron és hétvégén.
Hogy mennyit rakok be az mindig változi van hogy az összesbe rakok de van hogy 2-1 vagy 1-2 a felállás de hogy csak 1-1 van bent és egyátalán nem zavar ha valamejikbe nincs legtöbbször azt sem érzem ha van benne és nem fekszem.
Jelenleg 2-1 van+a helix.
Remélem válaszoltam az összes kérdésedre amit most megkérdeztél.
Helix nekem is mindig bent van, mert ezt félnék átszúrni, ha elkezdene benőni... Általában ugyanaz van benne, de néha cserélgetem.
Cimpában 3-2 van, most épp már kb. 1 hete nincs benne sehol semmi. Az alaplyukakban volt, hogy félévig nem hordtam fülbevalót, és egyáltalán nem nőttek be. A többit max. 1 hónapig merem üresen hagyni, de azok is megvannak már jó pár éve, szóval ennyi idő alatt nem nőnek be. Bár azért volt már olyan, hogy kicsit át kellett szúrni, de nem volt vészes.
Amúgy régebben mindig volt fülbevaló az összesben, de ráuntam már kicsit, mert alvásnál mindig szúrnak (érdekes, ez régebben nem tűnt fel, csak mostanában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!