Ugyanazt a farmert vagy pulcsit ti hány napig hordjátok?
Figyelt kérdés
Mosás nélkül értve persze.2016. nov. 29. 00:06
1/20 anonim válasza:
Farmert altalaban 2-3 havonta mosom, de fontos, hogy szinte sosem viselem 3-4 oranal tobbet minden masodik nap kb es mielott felveszem, zuhanyzok, tiszta alsonemut huzok. Nyaron nem hordok farmert, belerohadna a to:ko:m es legalabb hetente kene mosni. :) Pulcsibol par vekony pamutot szoktam mosni hetente (farmerhez hasonloan csak max par oraig hordom), gyapju pulovert nem szoktam mosni. (3-5 ev utan javasolt, hacsak nem piszkitod ossze valamivel.)
2/20 anonim válasza:
a farmert viszonylag sokáig, nem tudom, szerintem kb 10x is felveszem, mielőtt kimosom. a pulcsit.. attól függ. ha pl egész nap rajtam volt és beleizzadtam, akkor kimosom 1 alkalom után, ha nem lett baja, akkor mondjuk 3x is felveszem ilyen fél napokra.
3/20 sztrecskó válasza:
Farmert csak 1-2-t hordok. Általánosan nadrágot 2-3 alkalommal veszek fel egymás után max, és max 7-10 napig hordom összesen. Vagy figyelek rá, hogyha olyan szituációban voltam, van hogy érzem rajta, hogy beleizzadtam, stb... Felsőt, pulcsit minden nap cserélek, de azt kb 3-5 alkalommal veszem fel. Nekem egy felvétel minden ruhaneműre kb 0,5-1 nap.
4/20 anonim válasza:
Farmert kb havonta mosom. Pulcsit csak pár évente. Minden évben, mikor ősszel eljön a pulcsis időszak, öblítővel átöblítem, de nem mosom. Azt is csak azért, hogy a tavasz+nyár+ősz eljei por kijöjjön belőle (mivel szekrényben állásában is porosodik kicsit...).
5/20 anonim válasza:
már nem azért, de #1 és #4 azt hogy kell elképzelni, hogy pulcsit csak évente mostok?? ez nem hihetetlen. nem izzadtok bele sose? meg akkor is, ha nem izzadtok bele, azért pár hét után már nagyon nincs a ruhának az a jó friss illata, olyan 'állott' lesz a sok hordástól..
7/20 anonim válasza:
"ez nem hihetetlen. nem izzadtok bele sose?"
Pamut pulover megszivja magat izzadsaggal, budosodik, azt mosom gyakran. Gyapju nem ilyen, alatta meg viselek egy rovid ujjut, amit szinte naponta cserelek.
8/20 anonim válasza:
Ja és a friss illatot mosas nelkul pl. ilyennel is el lehet erni: [link]
9/20 anonim válasza:
Pulcsit naponta cserelem. (Van hogy egy nap ketszer) Hormonzavarom van, ha fazok is szakad rolam a viz. Nadragot 2-3 napig. Utana mar az alakja se olyan, meg kinyulik. Kell neki a mosas, hogy ujra super skinny legyen:D
(El nem tudom kepzelni hogy lehet honapokig, evekig nem mosni egy ruhadarabot. Meg a telikabatomat is sokszor surubben mosom.)
10/20 anonim válasza:
Eleve naponta kb 20 percig van pulcsi rajtam összesen. Ha munkahelyen vagyok, akkor nyilván nem kell. Ha otthon vagyok, akkor sem. Leszaladok a kocsiba egyszál pólóba is, ha bevásárolni megyek. Piacra megyek, akkor viszem. Azért a napi átlag 20 perccé, ami alatt bele sem izzadok, meg semmi, nem érzem szükségességét mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!