Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól hordhat egy lány magassarkút? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
A magassarkút nem úgy gondoltam, hogy abba jár nap mint nap, hanem alkalmakkor.
2016. nov. 19. 07:32
 1/8 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert ugye hamarosan jön a karácsony és kaptam egy szép szoknyát, amihez szinte csak magassarkút tudok elképzelni (természetesen nem 20 centiset és nem azt a nagyon vékony sarkút), de anyukám azt mondta hogy azért azt még nem (14 vagyok). Ő azt mondta balerinát vegyünk, de mivel tél van elég kevés olyat találni, ami tetszik és szerintem ahhoz a szoknyához nem igazán megy a balerina.

Én már láttam velem egyidős lányom magassarkút, szerintem nem lenne probléma, ha karácsonykor, színházba, alkalmakkor vagy ha valakinek az esküvőjére megyünk meg ilyenek, felvehetnék egyet. A magasságom miatt nincsen gond, mert nem vagyok valami magas, szóval nem állna hülyén rajtam és menni is bírnék benne, a lábam meg nem nő már.

Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire korai lenne vagy anyukám van kicsit "lemaradva", hogy ma már 14-15 évesek is szoktak ilyet felvenni. Ő amúgysem az a magassarkús típus, de azért van neki is.

[link]

Ilyesmire gondoltam (nem erre)

2016. nov. 19. 07:45
 2/8 anonim ***** válasza:
14-től szerintem már oké.
2016. nov. 19. 09:46
 3/8 anonim válasza:
Lanyom 15 eves koratol hordott. Nem is gondoltam ra hogy ellenezzem
2016. nov. 19. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én talán általános 7.-ben vagy 8.-ban kaptam meg az első magassarkúm, ehhez hasonlót, csak még kisebb sarokkal. évnyitóra, évzáróra meg ünnepségekre vettem csak fel. szerintem ilyen idős korban alkalmakra már oké.
2016. nov. 19. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút rendben van. Én 15 éves koromtól hordtam magassarkút és ha nem miniszoknyával és haspólóval hordod akkor nem is kihívó egyáltalán.
2016. nov. 20. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én februárban leszek 13, és magassarkú bokacsizmában járok suliba... (5-6 centis sarok) de a sulinkban valaki már 5. osztálybab abban jár :D
2016. nov. 22. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, kb így néz ki a csizmám:

[link]

Egyébként full olyan, mintha nem is lenne ott az az 5-6 cm, nagyon kényelmes :D

Szóval nem kérek az olyan beszólásokból, hogy nen tudok benne járni, meg ennyi idősen minek.

2016. nov. 22. 13:15
 8/8 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, 14 évesen már viseltem magassarkút, azóta is nagyon szeretem. A cipő amit mutatsz a kérdésben, szerintem nagyon szép, nekem is van hasonlóm, nagyon kényelmes, én vezetni is szoktam benne.
2016. dec. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!