Szerintetek hány éves kortól hordhat egy lány magassarkút? Nálatok hogy volt?
Azért kérdezem, mert ugye hamarosan jön a karácsony és kaptam egy szép szoknyát, amihez szinte csak magassarkút tudok elképzelni (természetesen nem 20 centiset és nem azt a nagyon vékony sarkút), de anyukám azt mondta hogy azért azt még nem (14 vagyok). Ő azt mondta balerinát vegyünk, de mivel tél van elég kevés olyat találni, ami tetszik és szerintem ahhoz a szoknyához nem igazán megy a balerina.
Én már láttam velem egyidős lányom magassarkút, szerintem nem lenne probléma, ha karácsonykor, színházba, alkalmakkor vagy ha valakinek az esküvőjére megyünk meg ilyenek, felvehetnék egyet. A magasságom miatt nincsen gond, mert nem vagyok valami magas, szóval nem állna hülyén rajtam és menni is bírnék benne, a lábam meg nem nő már.
Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire korai lenne vagy anyukám van kicsit "lemaradva", hogy ma már 14-15 évesek is szoktak ilyet felvenni. Ő amúgysem az a magassarkús típus, de azért van neki is.
Ilyesmire gondoltam (nem erre)
Előző vagyok, kb így néz ki a csizmám:
Egyébként full olyan, mintha nem is lenne ott az az 5-6 cm, nagyon kényelmes :D
Szóval nem kérek az olyan beszólásokból, hogy nen tudok benne járni, meg ennyi idősen minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!