Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 179 cm-s lány vehet fel...

Egy 179 cm-s lány vehet fel magassarkút?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon magas vagyok és nagyon zavar is.Sokan beszólnak akár utcán is meg suliban is. Sőt rokonok is. Hogy "ne nőj tovább"." hova nősz"."Ehez is sámli kell". Rokonok is állandóan megjegyzik mintha én befolyásolnám hogy ekkorra lettem. Elhihetik hogy ha lehetne inkább 160 cm lennék mert az olyan cuki.Most lessz idén ballagásom és szalagtűzőm és előre félek h csak én leszek lapos cipőben. Így is zavar ez a magasság nahát akkor még plusz centik.

2015. dec. 6. 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Felvehetsz de nehezen talalsz majd part magadnak mert elegge magas bagy alapbol is.
2015. dec. 6. 16:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Táncpartnerem van 195 cm magas. Nekem valahogy akkoris nehéz mert így is megbámulnak :s
2015. dec. 6. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Ez inkább irigység, egy magas nő szép.
2015. dec. 6. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia :) egyik barátnőm is olyan 170-174cm es o is hord magassarkút szóval szerintem te is felvehetsz siman azt.
2015. dec. 6. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj, átérzem a helyzetedet, pedig csak 172 cm körül vagyok, de ahogy észrevettem errefelé elég alacsonyak az emberek. Engem is mindenhol, mindenki megbámul, és mivel nem vagyok szép, ezért tuti a magasságom miatt csinálják ezt. Nekem is mindig ezeket mondják, szóval ez is ismerős.

Viszont én most kezdem magam elfogadni, neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy fogadd el, hogy ekkora vagy és kész! :) Tudom, már biztos sokszor hallottad ezt, de ha egyszer nem tudod befolyásolni a magasságod, akkor dönthetsz, hogy vagy egész életedben szomorkodsz miatta, nem húzod ki magad, hogy kicsit kisebb légy, és irigyled az alacsonyabbakat, vagy kihúzod magad, és büszke vagy arra, hogy ilyen szép magasra nőttél! :) Rengeteg előnye van annak, ha valaki átlag feletti magasságú. Például, neked nem kell miniszoknyát felvenned ahhoz, hogy a pasik észrevegyenek. Bár az is igaz, hogy akkor is felfigyelnek rád az emberek, ha nem szeretnéd... Aztán nekünk, magasaknak, a legtöbb ruha is jól áll. Szerintem a legtöbbünk arányos testtel rendelkezik. Most gondolj bele, ha egy alacsony lány kicsit molettebb, akkor már tömzsi, ha vékony, akkor meg olyan kislányos befolyást kelt. De a magasaknak azért a pár plusz kiló is jól áll, de legalábbis nem tesz minket tömzsivé. Lehet, hogy azt gondolod, hogy egy 160 cm magas lány cuki, de egy 179 cm magas lány meg szexi. Cuki vagy szexi akarsz lenni? :)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, talán picit segítettem. A magassarkúról pedig, mindenképp vedd fel! És húzd ki magad, mert biztos vagyok, hogy nagyon csinos leszel benne. :) Elég furán néznél ki lapos cipőben, meg szerintem egy ilyen eseményre a magassarkú illik. Ne zavarjon, hogy még magasabb leszel tőle, főleg ha találtál magadnak egy ilyen jó magas párt! Még így is még jóval magasabb lesz nálad, szóval nyugi.

Szóval sose zavarjon, hogy ekkora vagy, a beszólásokra meg oda se figyelj. Ha alacsonyabb lennél, akkor is találnának rajtad/benned valamit az emberek, amivel piszkálhatnak. Meg amúgy én azt vettem észre, hogy sokat azért bántják a magasabbakat, mert irigyek. Tudom-tudom, megint sablonszöveg, de tényleg így van. :) Az én barátnőim is, bár nem olyan alacsonyak (átlagban 165 cm-k), mégis úgy irigykednek, hogy nekem minden jól áll. :) Próbáld magad elfogadni, és légy magabiztos, és csak áradjon belőled az, hogy szereted a magasságod (és saját magadat) és hidd el, senki többet nem fog beszólni! :) Sok sikert!

2015. dec. 6. 17:01
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
én is akkora vagyok, mint te, szerintem hordj nyugodtan magassarkút, de csak ha képes vagy leszarni a sok primitív beszólogatóst. mondjuk szerintem ez nem olyan extrém magasság, hogy idegenek beszóljanak érte az utcán, de én az ilyennek max egy - szó szerint - lenéző pillantást küldenék. én jobban szeretek szép magas lenni hosszú lábakkal, mint 'cuki' alacsony..
2015. dec. 6. 17:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok együtt érző választ!! <3 Hát az öltözködés se könnyű pedig:s Minden nadrág rövid szinte rám. Nem is vagyok vékonyka inkább átlagos súlyú. Szerintem nem illik az alakom a magasságomhoz.Sajnos kevés vagyis mondhatni nincs önbizalmam szóval kihagyom a magassarkút mert nem tudom elhagyni a fülem mellet a beszólásokat. Sokan mondják h szép vagyok de azokat se tudom elhinni. Na meg a lábfejem fura alakú és minden cipő csúnyán áll rajtam.
2015. dec. 6. 17:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Van 2 magassarkúm de olyan hülyén áll a lábamon.:\
2015. dec. 6. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Én nem vennék fel a helyedben. A 170 centimmel + magassarkúval is túl magasnak érzem magam néha. Nem is gyakran van rajtam.
2015. dec. 6. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:

3-as, hát piszkosul nem irigység, egy majd 180 centis nőn nincs mit irigyelni, inkább sajnáljuk, amiért égimeszelő lett szerencsétlen.

Kérdező, vehetsz fel, de már így is rhadt magas vagy.

2015. dec. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!