Fiúk, titeket zavar ha egy lány alapból magas, és felvesz egy 10-12cm magas magassarkút?
Imádom a magassarkúkat, csak az a baj, hogy alapból magas vagyok, 170cm, és ha felveszek egy 10-12cm magas magassarkút, akkor már 180-182cm vagyok:/
Sajnos nem tudok lemondani a magassarkúkról, és gyakran megbámulják a magassarkúmat az utcán, esetleg azért mert nagyon magas vagyok?:/
16/L
Szerintem csak azért bámulnak meg, hogy szinte még gyerek vagy, de már most elkezded tönkrevágni a lábaidat az ekkora sarkakkal. De a te dolgod, engem nem zavar, ha bütykös leszel sajgó kalapácsujjakkal.
Biztos nem hallottál még olyanról, hogy mennyire káros ilyeneket hordani.
Modellkedésre gondoltál már?
Bármit megadnék, ha nekem lenne 170 cm a magasságom, hozzá hosszú lábakkal...
Mellesleg szerintem nagyon szexi ha egy hosszú combú nô felvesz egy magassarkút :) Engem ugyan nem zavar
17L/L
3. válaszoló: igen voltam modell castingon, csak fizetni kellett volna 300ezret, úgyhogy nem jött össze:/
Én annak örülnék, ha 5cm-el legalább kisebb lennék:D
Kicsit sem tudna zavarni.
Így se lenne magasabb nálam,de ha az lenne se érdekelne.
Nem mivel még így is alacsonyabb lennél nálam.
Szóval nekem biztos bejönne:D
Rokonlélek :)
170 cm vagyok szitén, nagyjából egy méteres lábakkal
Nekem mondjuk túlzás a 10-12, mert csak 14 éves vagyok, de
már a 6-7 cm-esben is rosszul érzem magam ünnepségeken, mert osztályban a legmagasabb fiú 176 cm
úgyhogy mindig rosszul érzem magam, de nem tudok lemondani róluk
A fiúk majd belehúznak a növésbe, addig meg viseld nyugodtan ha kedveled és jól áll!
Persze ne állandóan, mert még nem végleges a lábfejed alakja - és mint az életben minden mást - nem jó túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!