Minek zavar, ha magas vagyok?
Csak attól félek,hogy nagyon magas leszek.
Bárhová elmegyünk a szüleimmel,mindig furán néznek rám,mivel anya annyira pici,apa meg velem egy magas ,vagy lehet kisebb. A családban senki sem magas,csak az unokabátyám,ő 16 és 180 cm.
Én kétlem, hogy furán néznének rád, mert manapság ez már nem minősül magasnak egyáltalán.
A 18 éves unokahúgom már legalább 3-4 éve 182 cm magas, és most, amikor volt a szalagavatója, néztem, hogy egyáltalán nem is a legmagasabb az osztályban.
Nekem kicsit fura ez, én már "öreg" vagyok (lassan 30 éves :)): nálunk még az én 167 cm-m abszolút átlagosnak számított. Most a fiatalabbak között én vagyok az apró. Minden generáció magasabb, mint az előzőek, ez egyértelmű tendencia. Nem véletlenül olyan alacsony például a nagyon régi járművek teteje meg kapaszkodói - 50-60 évvel ezelőtt jóval alacsonyabbak voltak az emberek.
Egy biztos: a saját korosztályodon belül az ég világon semmi különös nincsen a te magasságodban.
Ez szerintem teljesen normális magasság. Én is kb. ilyen magas vagyok, és a lányok közt átlagos magasságú vagyok, egy csomó fiú meg magasabb nálam.
Nem ettől függ, hogy lesz-e férjed :D Van akinek az alacsony nők tetszenek, van akinek a magasak, vagy mindkettő.
Ha ennyire zavar, nézz meg egy csomó modellt, ők is mind magasak (sőt, nálad sokkal magasabbak), mégis sokuk nagyon szép és nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!