Minek zavar, ha magas vagyok?
Hát én 15 éves korom óta mindössze két centit "nőttem", és az mind tavaly történt, 28 évesen. Persze nem igazi növés volt, hanem a hosszú ideig tartó, sok úszás eredményeképpen a csúnyán púpos hátam egy kicsit legalább javult. Ennyi.
Egyébként már kb. 14 éves koromban elértem azt a magasságot, ami ténylegesen maradtam is.
Olyan sokat te már biztosan nem fogsz nőni szerintem, max. 1-2 centire gondolok, vagy annyi sem.
Az én barátnőim 155-160. Esetleg 165...
És olyan nagynak tűnök,vagy lehet csak én érzem igy. Amikor elmegyünk a fiuk mellet,mindig összehúzom magam,hogy ne tűnjek magasnak
Szerintem csak nyafogsz. :) De már unalmas, úgyhogy hagyd abba! Ezren leírtuk már, hogy még csak nem is számítasz magasnak.
Mást már nem tudunk írni, a nyávogásnak meg semmi értelme úgysem.
Ne húzd össze magad mert akkor nem fogsz kelleni senkinek sem. Légy büszke önmagadra. Húzd ki magad és mosolyogj.
Amúgy teljesen normális magasságod van. Meg vannak olyan fiúk is akiknek pont a magas lányok jönnek be.
Jómagam 192 cm vagyok, de van amikor még nálam magasabb lányok jönnek velem szemben az utcán. Én kifejezetten vonzónak találom őket. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!