Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minek zavar, ha magas vagyok?

Minek zavar, ha magas vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és 170 cm. Nem én vagyok a legmagasabb,de zavar. Nagyot nőttem,eddig tetszett egy srác,de pár centivel magasabb nála. Zavar,hogy magas vagyok. Fogok még nőni? Anyám 163 cm apa 170 cm,fogalmam sincs hogy lettem ilyen magas. :( . Úgy lennék pici,cuki meg minden,de magas vagyok és tisztára nem cuki. Tegnap azért sírtam,mert nem lesz férjem,mivel magas vagyok. :(

2015. febr. 19. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát én 15 éves korom óta mindössze két centit "nőttem", és az mind tavaly történt, 28 évesen. Persze nem igazi növés volt, hanem a hosszú ideig tartó, sok úszás eredményeképpen a csúnyán púpos hátam egy kicsit legalább javult. Ennyi.

Egyébként már kb. 14 éves koromban elértem azt a magasságot, ami ténylegesen maradtam is.

Olyan sokat te már biztosan nem fogsz nőni szerintem, max. 1-2 centire gondolok, vagy annyi sem.

2015. febr. 19. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
15 éves kor után sokat már nem nőhetsz, max 1-2 centit, és az sem biztos. Amúgy meg nem értem mi bajod, ez egy átlagos magasság, ami nagyon is jó. Én 162 cm vagyok, és ez iszonyat gáz, mivel a barátom másfél fejjel magasabb... jelenleg örülnék ha lennék vagy 190 cm. :/
2015. febr. 19. 20:10
 13/22 A kérdező kommentje:

Az én barátnőim 155-160. Esetleg 165...

És olyan nagynak tűnök,vagy lehet csak én érzem igy. Amikor elmegyünk a fiuk mellet,mindig összehúzom magam,hogy ne tűnjek magasnak

2015. febr. 19. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Édes jó istenem mintha csak a saját nyafizásomat olvasnám régről :) Én perpill 21 éves vagyok és 180 cm magas. Olyan hülyeséget nem tudom honnan vettél hogy nem fogsz kelleni senkinek. Ha ezt sugárzod magadból akkor lehetséges hogy egyre mélyebb depresszióba lököd magad és mosolygós lányokra jobban figyelnek. Én a 180cm-hez még hordok perpill 5cm sarkot is szóval szép magas vagyok de már büszkén viselem és sokszor vidámabb is vagyok és észre is veszem a pillantásokból hogy többen észre vesznek (nem negatív értelembe) Mindig lesznek akik megszólnak téged meg másokat mert ebben lelik örömüket. Anyukám 178cm apám meg 190 cm szóval én se lehettem kicsi :)
2015. febr. 19. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem csak nyafogsz. :) De már unalmas, úgyhogy hagyd abba! Ezren leírtuk már, hogy még csak nem is számítasz magasnak.

Mást már nem tudunk írni, a nyávogásnak meg semmi értelme úgysem.

2015. febr. 19. 22:07
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Én ezeket a lányokat csak zsiráfnak, vagy villanyoszlopnak hívom, egyáltalán nem cukik.
2015. febr. 20. 02:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Pedig a zsiráfok tök cukik. :D
2015. febr. 20. 10:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne húzd össze magad! A szép tartás sokkal fontosabb, mint a magasság.
2015. febr. 20. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Igazad van, a zsiráfok valóban cukik! :)
2015. febr. 20. 14:14
 20/22 anonim válasza:

Ne húzd össze magad mert akkor nem fogsz kelleni senkinek sem. Légy büszke önmagadra. Húzd ki magad és mosolyogj.

Amúgy teljesen normális magasságod van. Meg vannak olyan fiúk is akiknek pont a magas lányok jönnek be.

Jómagam 192 cm vagyok, de van amikor még nálam magasabb lányok jönnek velem szemben az utcán. Én kifejezetten vonzónak találom őket. 26/F

2015. febr. 20. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!