Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 179 cm-s lány vehet fel...

Egy 179 cm-s lány vehet fel magassarkút?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon magas vagyok és nagyon zavar is.Sokan beszólnak akár utcán is meg suliban is. Sőt rokonok is. Hogy "ne nőj tovább"." hova nősz"."Ehez is sámli kell". Rokonok is állandóan megjegyzik mintha én befolyásolnám hogy ekkorra lettem. Elhihetik hogy ha lehetne inkább 160 cm lennék mert az olyan cuki.Most lessz idén ballagásom és szalagtűzőm és előre félek h csak én leszek lapos cipőben. Így is zavar ez a magasság nahát akkor még plusz centik.

2015. dec. 6. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megszólalt egy törpe, nagyon is szép ha magas vagy! Vajon a modelleknél miért 173-174 centi az alsó határ általában? Amúgy meg senki nem szerencsétlen a magassäa miatt, hiszen annyi félék vagyunk mi emberek...nem lehet mindenki egyformán alacsony, vagy átlagos magassàgú. Emiatt aki leszól, az egy primitív bunkó, nem kell foglalkoznod vele. Nem te választottad, én is magas vagyok és ez az egy amit még nen kritizáltak rajtam és ez a kevés, amit szeretek is magamon. :) de ha alacsony lennék, meg magassarkút vennék fel mindig, mert szerintem csinosabb is. :)
2015. dec. 7. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es én inkább téged sajnállak, amiért agyilag zokni lettél..
2015. dec. 7. 18:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Én se értem hogy miért irigykednének rám a lányok magasságom miatt.Nem tudom elhinni hogy valaki inkább lenne 180 cm mint kisebb :) szerintem nem fogok felvenni nem akarok még jobban középpontba lenni így is megbámulnak :)
2015. dec. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!