Mi a véleményetek erről az öltözködési stílusról? (Kép)
zara-ból vásárolsz?
szerintem semmi különös ez az öltözködés. a lányok egyik fele hordja a zöld kabátot, adidas cipőt, szakadt farmert, a másik fele meg azt amit te. nagyjából ez a helyzet. engem mondjuk nem zavar, hogy nem hihetetlen egyedi mindenki, én se vagyok az különösebben, de ettől függetlenül szerintem ez egy unalmas stílus.
#21 igen.:)
#22 hogy lenne kinőtt?:D Jártál mostanság ruhaboltban? Mert akkor láthatod, hogy az chino nadrágok nagy része eddig ér, figyelmedbe ajánlok egy ruhakatalógust. Még hogy kinőtt..:D
#27 ket kep alapjan jol megallapitottad.:D Mindegy, nem fogadom el ezt a kijelentest, mert ugyis az en velemenyem a mervado, csak attol meg kivancsi voltam masok velemenyere is. Koztuk a tiedet is elfogadom, legyen, attol meg nem ertek vele egyet.
Amugy te mennyire vagy egyedi ha mar ilyen jol megmondod, hogy mit fogadjak el?:)
Szóval te egyedinek tartod magad? Ez elég vicces. :D
Egyébként ha már így megkérdezted, két évben egyszer teszem be a lábamat plázás boltba, mégpedig akkor, amikor nadrágot veszek. Legyen elég annyi, hogy a ruháim a legkülönbözőbb helyekről vannak, az szüleim retro kincsei közül, vintage boltokból, a nagyanyám varrógépéből/keze alól, és nem valószínű, hogy szembe futna velem valaki az utcán, akinek ugyanolyanja van. Amúgy nem tartom magam semmilyennek, egyszerűen csak nem követem a divatot és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!