Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kérdés azokhoz szól, akik...

A kérdés azokhoz szól, akik nem hordanak sapkát. Nem fáztok, ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Nem féltek,hogy kihullik a hajatok?Illetve ez a csupasz boka miért divat?Nem féltek,hogy felfáztok?Vagy minden a divatért?:)

2016. nov. 11. 07:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
26%
28-as fűtött garázs, állófűtés, teljes ülésfűtés, és kormányfűtés... ;)
2016. nov. 11. 19:24
 32/40 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező, örülök is neki. Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy fogalmad sincs róla, hogy akit látsz, az éppen hogyan közlekedik, és miért öltözik úgy, ahogy.

Ha te fázol, akkor vegyél sapkát. Aki nem fázik, ne vegyen. Ilyen egyszerű. Nekem van egy ismerősöm, aki tél közepén is elmegy otthonról rövidnadrágban. Neki így jó, hiába mondjuk neki, hogy nem normális. És soha nem betegszik meg. Szóval nem egyformák az emberek! ;)

Ezen a "sapkát hordani igénytelenség" dolgon pedig akkorát nevettem! Hogy lehet ez igénytelenség???

2016. nov. 11. 19:31
 33/40 anonim ***** válasza:
Ja ha ezt nem viccnek szántad(állófűtés stb) akkor oké oda még kabát se kell:)(
2016. nov. 11. 20:43
 34/40 anonim ***** válasza:
Még nincs is igazán hideg. Évek óta nem hordok sapkát és nem fázik a fejem, nem hullik a hajam.
2016. nov. 11. 22:08
 35/40 anonim ***** válasza:
55%
Tíz éve volt utoljára értékelhető tél, azóta ritkán fordul elő, hogy tisztességesen fázom. Nem félek, hogy kihullik a hajam, a fejbőröm egyébként sem szokott fázni, csak az orrom, de azon hülyén nézne ki a sapka. A felfázást húgyúti fertőzés okozza, még megfázni sem lehet attól, hogy valakinek kilóg a bokája, hacsak nem tüsszent az arcába egy náthás személy.
2016. nov. 11. 22:59
 36/40 anonim ***** válasza:

Ha van sapka az a baj ha nincs akkor az, megmondta már Hofi Géza is :)(

De akkor állapodjunk meg abban hogy aki akar az felvesz sapkát aki nem az nem, és ha egy sapkátlan lát egy sapkást, akkor ő is tiszteletben tartja a másik döntését:)(

2016. nov. 12. 07:26
 37/40 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez még nekem nem hideg. Nyitott ablaknál alszok még ilyenkor is egy szál bugyiban. Lábról egyáltalán nem fázok, simán megvagyok félcipőben még ilyenkor. A fejem néha fázni szokott, de sapkát max akkor veszek fel, ha fúj a szél, mert nem szeretem a sapkát, az én fejemről/hajamról mindig lecsúszik.
2016. nov. 12. 12:45
 38/40 anonim ***** válasza:
33-as, nem, nem viccnek szántam! :)
2016. nov. 12. 18:12
 39/40 anonim ***** válasza:

37-es: nyitott ablaknál 1 szál bugyiban azért ez már durván hangzik még paplannal is:)(

38-as: akkor neked bejött az élet;)(

2016. nov. 12. 18:15
 40/40 anonim ***** válasza:
57%

Minek tetted fel a kerdest, ha csak egy fajta valaszt fogadsz el? Te beszelsz hogy senki ne nezze le a masikat, kozben meg te pocskondiazod azokat, akik nem hordanak sapkat. Nagyon ostoba hozzaallas, igy mar latatlanban is megvan rolad a velemenyem a kijelenteseid alapjan.

Csak hogy a kerdesre is valaszoljak: kepzeld el miota az eszemet tudom es nem edesanyam oltoztet (kb 7 eves koromig), azota nem hordok sapkat. Hogy miert? Mert 1, nem igenylem 2, nem fogok azert sapkat huzni csak hogy a magadfajtaknak megfeleljek.

Nem fog kihullani a hajam, mivel a 2-nek koze nincs egymashoz. Derekig ero dus hajam van, mindig is ez volt, sose faztam. Nem fogok csak azert sapkat huzni, mert egy idegennek az tetszik.:)) Hol erdekel engem?

2016. nov. 12. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!