Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kérdés azokhoz szól, akik...

A kérdés azokhoz szól, akik nem hordanak sapkát. Nem fáztok, ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Nem féltek,hogy kihullik a hajatok?Illetve ez a csupasz boka miért divat?Nem féltek,hogy felfáztok?Vagy minden a divatért?:)

2016. nov. 11. 07:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Nem. Nem tudom. Nem. Nem.

További szép napot!

2016. nov. 11. 08:12
 2/40 Alain Delon ***** válasza:
58%
Hideg? Most? Hol?
2016. nov. 11. 08:47
 3/40 anonim ***** válasza:
75%

Nem hordok most sapkát. A hajam melegít.

Majd ha mínuszok lesznek, akkor igénylem a sapkám, kapucnit.

Egyébként nem hullik a hajam.

Csupasz bokával nem járok.

2016. nov. 11. 09:08
 4/40 anonim ***** válasza:
84%

Én néha hordok sapkát, néha nem. Aznapi kinézettől és időjárástól függ. Most még nincs olyan hideg, hogy muszáj legyen, és a hajam elég régóta hullik sajnos, egészen 14 éves korom óta, pedig akkor sapkában nyomultam szeptembertől márciusig... az, hogy most nincs rajtam sapka, nem oszt, nem szoroz.

A csupasz boka, chino nadrág nekem nagyon tetszik, de ilyen időben nem vneném fel ezt sok zokni nélkül, mert a lábam fázósabb. De nem a csupasz bokától fognak az emberek felfázni (akkor már inkább a mell alá érő kis béleletlen műbor kabátkák alatta pólóval...).

2016. nov. 11. 09:37
 5/40 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem pedig a csupasz bokától is fel lehet fázni, nem véletlen az a régi mondás amit már felfázott embereknek mondtak, hogy "húzzál zoknit az ágy lábára" ami persze másra is utal de éppen azért hívják felfázásnak mert lentről jön felfelé és hólyaghurutot okozhat első körben akkor még "csak" csípő érzés van vizelés közben

sapkát meg aki akar hordjon aki nem az ne, a saját testével mindenki azt csinál amit akar, én maradok a sapkánál a mostani 5 fokban is, mert nekem pl megfájdul a fejem ha ilyenkor otthon felejtem a sapkát

2016. nov. 11. 09:56
 6/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak a hasznos választ,mert a többi elég érdekes válasz volt.Igen nekem is fejfájást okoz ha ilyen hidegben nem veszek sapkát.S igen én is úgy tudom,hogy bokától felfelé lehet megfázni főleg,illetve ha kint van a derekunk.Ezt a mondást nem ismertem.
2016. nov. 11. 10:15
 7/40 anonim ***** válasza:
64%
#1 vagyok, mi volt benne érdekes? Szisztematikusan válaszoltam az összes feltett kérdésedre. Vagy az a baj, hogy 5 válaszból csak egy hangzott egybe az elképzeléseiddel és csak önigazolás miatt tetted fel a kérdést?...
2016. nov. 11. 10:26
 8/40 A kérdező kommentje:
A csupasz bokától úgy felfázol,hogy meddő lehetsz.De megéri,megéri divatozni,mindenki él a mának,mert nem érdekli mi lesz később.Igen hideg van nagyon,én nem 16 ig dolgozom,hanem reggeltől estig.Reggel mikor elindulok hideg van este mikor jövök szintén.De mindent a divatért.
2016. nov. 11. 10:34
 9/40 anonim ***** válasza:
Annyit azért hozzátennék hogy ezekszerint mindenkinek mást jelent a hideg, amikor reggel elindultam akkor jég is volt, nekem ez már hideg, másoknak lehet hogy csak -10 foknál kezdődik :)(
2016. nov. 11. 10:42
 10/40 A kérdező kommentje:
Igen lehet.Erre nem is gondoltam:)))
2016. nov. 11. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!