Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kérdés azokhoz szól, akik...

A kérdés azokhoz szól, akik nem hordanak sapkát. Nem fáztok, ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Nem féltek,hogy kihullik a hajatok?Illetve ez a csupasz boka miért divat?Nem féltek,hogy felfáztok?Vagy minden a divatért?:)

2016. nov. 11. 07:40
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Aha,ha sapkát hordok,akkor nem adok magamra?
2016. nov. 11. 13:13
 22/40 A kérdező kommentje:
Kevered a fogalmakat.Magabiztosság,nem egyenlő a nagyképűséggel.Márpedig a nagy arcú azt jelenti nálam,hogy nagyképű,lenézően néz mindenkire,mikor semmit nem tud az illetőről.Azért mert valaki kabátban,sapkában sálban kesztyűben van,akkor nem ad magára?Ezt nem is tudtam.
2016. nov. 11. 13:16
 23/40 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, hogy a kérdező miért tette fel a kérdést, viszont sajnos velem már előfordult hogy -5 fokban két srác megkérdezte tőlem(mert sapkában voltam) hogy hol van a sapka utca és kiröhögtek, mondjuk én pont letojom az ilyen primitív beszólásokat, de van akinek az önbizalma a béka ... alatt van és egy ilyen beszólás után többet6 nem vesz fel sapkát hogy ne fordulhasson elő ilyen többet, aztán akkor fagyjon meg az illető, aki esetleg "nem elég edzett"?
2016. nov. 11. 14:30
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Én autóval járok mindenhova, szóval kint lehet a bokám, és sapkát is csak akkor hordok, ha éppen kedvem tartja.
2016. nov. 11. 15:35
 25/40 A kérdező kommentje:
Akkor örülhetsz,Köszönjük leülhet egyes:)
2016. nov. 11. 15:38
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem fázik a fejem. kapucnit hordok ha fázok.

Bokát meg nem villantok,azt nézni is rossz, nem hogy érezni.

2016. nov. 11. 17:26
 27/40 anonim ***** válasza:
73%

Nem fázom még. Sapkát december-január környékén szoktam hordani, egyáltalán nem vagyok fázós.

A bokavillantás más téma, olyat már ennél melegebb időjárási viszonyok közt sem csinálok.

2016. nov. 11. 17:26
 28/40 anonim ***** válasza:
24-es válaszadónak üzenem tökjó lehet állófűtéses kocsiban utazni:)(
2016. nov. 11. 17:30
 29/40 anonim ***** válasza:
De, fázok, de összesen max 10 percet kell sétálnom, úgyhogy azt elviselem, mert ha sapkát veszek fel, teljesen szétlapítja az amúgy is lapos, sehogy sem álló hajamat. Ha tényleg sarkköri időjárási viszonyok uralkodnak, akkor megerőltetem magamat, és felteszem a kapucnimat.
2016. nov. 11. 18:09
 30/40 anonim ***** válasza:
76%

Én azt nem értem hogy miért nagyképű azért valaki,mert nem hordd sapkát?:D Attól hogy más fázik és vastagabban öltözik, a másik nem lesz divatmajom meg beképzelt ;)

Én sem hordok sapkát, egyszerűen nem fázik a fejem, a fülemet védi a hajam. Ha fúj a szél és mínuszok vannak felcsapom a kapucnit. Szerintem nincs olyan hogy divat sapkát hordani vagy sem. Mikor bejött divatba ez a bolyhos kötött sapka nem vettem csak mert divat. Nem vagyok sem divatmajom sem beképzelt mert nem hordok sapkát és csak mert másnak fázik a feje, attól ne várják már el hogy nekem is fázzon:D én nem nézem le ha valaki hord. Én meg kesztyűt veszek fel olyankor mikor másnak a téli kabát se jut eszébe. Pont nem érdekel hogy ki kit gondol rólam, nem csinálok bolhából elefántot meg nem sápítozok és illetem különböző becsmérlő jelzőkkel hogy xy-on miért nincs kesztyű.

A bokavilantást meg hagyjuk, jókat röhögök rajtuk mikor azt látom hogy vádli középig majdnem feltűrik az XSes nadrágszárat(főként a pálcikalábú fiúkák) és felveszik a valamelyik világmárka jelzésével ellátott hosszúszárú ,tipikus sportzoknit, tudjátok azt a csíkos vastag fajtát. Amúgy az sem érdekel hogy ha úgy felfáznak hogy gyerekük se lehet a büdös életbe. Én maradok a nagyon hidegben a dupla zokninál, bakancsnál és vastag sálnál;)

2016. nov. 11. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!