A kérdés azokhoz szól, akik nem hordanak sapkát. Nem fáztok, ilyen hidegben?
Nem fázik a fejem. kapucnit hordok ha fázok.
Bokát meg nem villantok,azt nézni is rossz, nem hogy érezni.
Nem fázom még. Sapkát december-január környékén szoktam hordani, egyáltalán nem vagyok fázós.
A bokavillantás más téma, olyat már ennél melegebb időjárási viszonyok közt sem csinálok.
Én azt nem értem hogy miért nagyképű azért valaki,mert nem hordd sapkát?:D Attól hogy más fázik és vastagabban öltözik, a másik nem lesz divatmajom meg beképzelt ;)
Én sem hordok sapkát, egyszerűen nem fázik a fejem, a fülemet védi a hajam. Ha fúj a szél és mínuszok vannak felcsapom a kapucnit. Szerintem nincs olyan hogy divat sapkát hordani vagy sem. Mikor bejött divatba ez a bolyhos kötött sapka nem vettem csak mert divat. Nem vagyok sem divatmajom sem beképzelt mert nem hordok sapkát és csak mert másnak fázik a feje, attól ne várják már el hogy nekem is fázzon:D én nem nézem le ha valaki hord. Én meg kesztyűt veszek fel olyankor mikor másnak a téli kabát se jut eszébe. Pont nem érdekel hogy ki kit gondol rólam, nem csinálok bolhából elefántot meg nem sápítozok és illetem különböző becsmérlő jelzőkkel hogy xy-on miért nincs kesztyű.
A bokavilantást meg hagyjuk, jókat röhögök rajtuk mikor azt látom hogy vádli középig majdnem feltűrik az XSes nadrágszárat(főként a pálcikalábú fiúkák) és felveszik a valamelyik világmárka jelzésével ellátott hosszúszárú ,tipikus sportzoknit, tudjátok azt a csíkos vastag fajtát. Amúgy az sem érdekel hogy ha úgy felfáznak hogy gyerekük se lehet a büdös életbe. Én maradok a nagyon hidegben a dupla zokninál, bakancsnál és vastag sálnál;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!