Miért hordanak többen is rövidnadrágot mostanában téli hidegben?
:O hála ajó istennek h én még nem láttam max akik harisnya és rövidgatya
én csak nézném ..xd
nem normálisak max ha 5 mp vannak szabadba vagy kocsival és ugy be a plázába stb
bajuk lesz azoknak majd késöbb a lábukkal ..xd
Nem tudom. De elég egészségtelen, még akkor is ha kocsival viszik őket ide oda.
Én még olyat is láttam, hogy miniszoknya csizma és átlátszó harisnya=) Télen...Röhej! De nem baj, ők szívják meg majd később. Max felfáznak a kedves hölgyemények, és akkor majd nem lehet gyerekük sem.
Mondjuk én leginkább olyat látok, hogy rövidke kabát, és belőle kilóg a derekuk, persze hájas a derekuk=)...De így sem érdeklik őket=D. Vicces. Örülj neki, hogy kérdező te nem vagy ilyen!
Nálunk az osztályba van egy ilyen srác aki mindig rövid gatyába jár. De egész télen! Kemény.
13 l
van aki felvesz hozzá harisnyát, meg írják hogy 2-őt is..hát én nem hiszem el hogy egyik sem fázik úgy. én vastag harisnyát veszek télen a farmer alá és még így is megfagyok.
felveszik a rövidnacit, a rövid kabátot amiből derék kint, stb. de az ilyen meg is érdemli, hogy később gondjai legyenek az egészségével, csak mert 17 évesen így akar tetszeni a fiúknak, meg fel akar tűnni, közben meg nevetséges, de ezek az emberek azt hiszik ezért menők..
inkább tiszta vicc :)
Pl én útálom a hosszunadrágot, ezért mindig rövidgatya van rajtam. Simán hozzá lehet szokni, nem is veszem észre hogy hideg van, csak abból hogy nagyon megbámulnak.
13 fiú
Én szinte mindig szövet rövidnadrágot hordok, de csak harisnyával vagy leggings-szel (nagyon hideg esetén mindkettővel). Egyszerűen azért, mert sokkal kényelmesebben érzem benne magam, mint a hosszúszárú nadrágban.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!