Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kérdés azokhoz szól, akik...

A kérdés azokhoz szól, akik nem hordanak sapkát. Nem fáztok, ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Nem féltek,hogy kihullik a hajatok?Illetve ez a csupasz boka miért divat?Nem féltek,hogy felfáztok?Vagy minden a divatért?:)

2016. nov. 11. 07:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%

És az én válaszomban, mi volt érdekes? (3)

Leírtam, hogy most még nem hordok, mert nem fázik a fejem.

Olyan nadrágot meg nem húznék fel most sem, amiben csupasz a bokám.

Ha valaki nem pontosan ugyanúgy fázik, mint te, akkor az már hülye választ adott?

2016. nov. 11. 10:54
 12/40 A kérdező kommentje:
Jogos:)Mindenki másképp fázik.
2016. nov. 11. 11:00
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

azért most nincs olyan durván hideg még. nekem alapból hosszú, sok hajam van, amit kiengedve hordok és az melegít valamennyire. de télen is ritkán hordok sapkát, nekem fontosabb, hogy lejjebb jól be legyek öltözve.

a csupasz bokát nem értem én se..

2016. nov. 11. 12:33
 14/40 A kérdező kommentje:
Igazából a lényeg az,hogy sapkátlanok,ne szóljanak be a sapkásoknak,mindenki hagyja békén a másikat.
2016. nov. 11. 12:36
 15/40 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, pont te mondod, amikor te fikáztad a sapkátlanokat már a kérdésben is? Ez a "fú, a divatért mindent" típusú szurkálódás nagyon gáz.
2016. nov. 11. 12:47
 16/40 A kérdező kommentje:
Szerintem nem gáz,én csak azt mondom,hogy télen nem fagyoskodom.Divatozni télen is lehet,egy jó sapival:)
2016. nov. 11. 12:52
 17/40 A kérdező kommentje:
Amúgy meg arra voltam kíváncsi,hogy ki az aki inkább megfagy,de csak azért sem vesz fel sapit.Úgyhogy magyarázkodni meg nem fogok.
2016. nov. 11. 12:54
 18/40 anonim ***** válasza:
55%
És azt te honnan tudod, hogy az illető, akit látsz, miért nem vesz fel sapkát? Basszus, olyan sportoló ismerőseim is vannak, akik télen atlétában meg sortban fociznak, és semmi bajuk nincs, mert edzettek és nem fázósak. Te ítélkezel úgy itt, hogy baromira nem tudod, hogy ki mit miért csinál.
2016. nov. 11. 12:56
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem ítélkezem senki felett.Habár mindenki azt teszi,én nem teszem.Csak azt nem szeretem,ha ok nélkül nagy arccal mászkálnak az utcán,mintha ők sz...ák volna spanyol viaszt.Senki ne higgye többnek magát a másiknál.
2016. nov. 11. 13:07
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
És az miért baj, ha vki magabiztos, és jól érzi magát a bőrében? Ne adj' isten ad magára?
2016. nov. 11. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!